tamma abicim de bn kawasaki 250 ninja alcam ama peşn fiyatı 11 bin ist'dan alcaktm taksitli fiyatı 48 ay 14000'e gelior gitsek yardımcı olurmu ? taksit kredi mi yoksa senet mi?
barış kardeşim lider bayisi kawasakinin zaten ama taksit imkanı yok krediyle alacaksın .
ya bide bi sıkıntı daha war şimdi yaşım 17 20 agstosta snawa gircem ne zaman kursa kayıt yaptrmam gerekio ?
önceeden motosiklet tecrüben var mı? ben 8000 kilometredir üstündeyim ama 8 beygirlik 120 kiloluk bir makina bile yeri geldiğinde insanı zorluyor. 250 cc 33 beygirlik bir makina, boyun ve kilon da yoksa zor.
kursu 3 ay öncesinden diye biliyorum.
63 kiloym 180 boym war yaş 17 bu arada :D iyide abicim motoru sırtmda taşımıcamki agırlıgı önemlimiki bu kadar
bide neredn ögrenecem sn bi ders wersen abicim yaw :D
ders falan şaka da 250 lik kullanamazzmıym yani?
sana şöyle söyleyeyim, 172 boyum var 72 kiloyum. 2 tane 20kiloluk bulaşık deterjanını alıp 2 üst kata basamakları çifter çifter çıkabiliyorken honda twister'ı (250 cc) süremedim. vitesli olması kilosunun handikapını daha da arttırıyordu. konu motorun kilosunun yanında senin o kiloyu ne kadar idare edebileceğin. motor durduğu yerde biraz eğsen bile düzeltmek zorlaşıyor. bir de bu kiloyu şehir içindeki dur-kalklarda iyice işkence haline gelir. ama alışınca çocuk oyuncağı gibi kullanırsın.
sen beni boşver benim beceriksizliğim de olabilir, önce bir tane ybr 125 bul bir yerden. 3 milyar civarına temiz bir şey bulursun. onunla gez dolaş. bu yaz ybrye bin. yaz sonunda senin şu an 12 milyara alacağın ninja 250 ekim-kasım gibi 9-10a düşer. üstelik ybrni satarken zarar etmezsin emin ol. dediğimi yaparsan bu yaz motosikletine hakimiyetin mükemmeleşecek ve büyük ccye geçtiğinde kaza yapma riskin çok azalacak. emeklemeden yürüme, yürümeden koşma bence.
abi şimdi ybr yi alcaz ordan 3000 diosn satarken en az 500 lra zarar etcez ybr nin masrafı falan en iisi bn arkadaşlardan falan alaym ybryi bi kaç gün ögrenebilirmym acaba?
sevgili malatya MT üyeleri 18 haziran civarı motosikletimi satın alıyorum tüm malatya MT davetlimdir mangal partisine özelden mesaj bekliyorum özellikle MAXİ
Hızlı Yaşa Genç Öl Cesedin Yakışıklı Olsn...
peki, iş saatime uyarsa gelirim. motoru da bi tur verirsin artık
motor koruma takozlarını almayı asla ama asla ihmal etme. motor olduğu yerde yere bile düşse sana birkaç milyarlık masraf çıkarır. alacağın motorda orta sehpa yoksa yan ayaklıkla meraklı biri, hatta rüzgar bile sana bu masrafı açar. ama koruma takozun olursa kuyruktaki ufak çiziklerle atlatırsın. kaç para bilmiyorum ama grenajlardan ucuz olacağı kesin.
peki olmadı mesai bitsin giderz sorun değil
merhaba arkadaşlar bende malatyadanım tanışmak isterim hepinizle
tabi kardeşim bende bilgilerini doldurursan mevki neresi motosikletin nedir belirtirmisin?
Malatya'da 2. el motosiklet getirtebileceğim bir yer varmıdır acaba? (:
Sevgili Malatyalılar 07-10 Temmuz arası malatya motor festivali düzenlenmektedir battalgazi aqua city'de çadırlı konaklama sağlanacak ilgililere duyrulur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)