slm ben pınarhisardan bende de motor yok fakat 1 hafta içinda alıcam oralarda varmı er5 gc500 cbf500 ,250 ybr250gıbı satılık motor haber verırmısın tesekkurler adım cuneyt
slm ben pınarhisardan bende de motor yok fakat 1 hafta içinda alıcam oralarda varmı er5 gc500 cbf500 ,250 ybr250gıbı satılık motor haber verırmısın tesekkurler adım cuneyt
Arkadaslar ben kendim halletim işimi ve er 5 aldım herkeze kazasız belasız sürüşler..
ARkadaşlar Yarın Lüleburgaz motosiklet kulübünun yemeği vardır..Lüleburgaz AKça REstaurantta SAat 12 'de Gerçekleşecek toplantıya tüm arkadaşlarımızı bekliyoruz..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
vize de kimse yokmu yaww , motora bınmesekte gozumuzu doyursak o bile yetecek
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
arkadaslar ve abiler her zaman bu siteye giremiyorum akca restoranta gelmegi cok istedim sizlerle tanısmak benim için en buyük ideal olaydı kısmet degilmiş ama burgazda geçişinizi kayıt yaptım o sırada orda olmam teasaüftü alıs verise gittik esimle bu sitede yazılanları buraya girip okumak lazım facebook ta bir gurubumuz olsa msn adesimize de nsj gelir herkes daha iyi haberlisir bence eger öyle bir gurup varsa benide araniza alırsanız memnun olurum saygılarımla.
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
abi gitme kısmında bi yanlış anlaşılma var sanırım ban'ım kalktı o yüzden geri geldim yazdım . vatana geri gelişide 1 hafta sonra yapıcağım kısmetse
ayrıca , kapım her zaman açık size , istediğiniz zaman gelin her türlü yardım ederim
emünnn bu yaz sen gelme bizim oralara , seni ıslak çorapla kafana vura vura dövücem
2 hafta sonra babamın çinli ile katılabilirim sana abim , 125 cc ama peşinde gitmeye çalışıcam artık
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
SLM KIRKLARELİ Lİ VE DİĞER ÇEVRELERDEN HAFTA SONLARI 2,3 SAATLİK CROS YAPMAYAÇIKIYORUZ FAKAT SAYIMIZ ÇOK AZ BU SAYIYI YÜKSELTMEMİZ LAZIM YÜKSEK SAYILARA ULAŞTIRIRSAK CROS İÇİN GÜZEL MEKANLAR YAPTIRILABİLİR ARKADAŞLAR TÜM KROS SEVERLERİ ARAMIZDA GÖRMEK İSTERİZ SAYGILARIMLA UÇAN TÜRK
kırklareli pehlivanköyde askerlik yapdım bende 88-4
sabahları ergenin mis kokusuyla uyanıp spor yapıyorduk
vize babaeski burgaz pınarhisar birkaç yer işte daha çok pehlivan köy ve küçük köylerde devriye atıyorduk
haftasonları yaprakdökümü ağacının altında zıkkımlanıyorduk
yoğun çalışıyorum
yoksa bende takılırdım sizinle oraları özledim
slm arkadaslar bende kırklareli/pınarhiserdan cuneyt aranıza alırsanız sevınırm saygılar
kirklareli luleburgaz buyukkaristiran kasabasi....arkadaslar ben 7000-9000tl arasi naked motosiklet ariyorum yardimci olurmusunuz..
Bende merkezdenim arkadaşlar hafta sonu hep beraber bi yerde buluşup topluca gezmek lazım şu havalar bi düzelsin tek başına olmuyo çok sıkıcı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)