yanlıs ooo altındaki makinya varya hastayımmm samet ve salih bilirr
ama almıcam çünkü alırsam kendimi öldürürüm :D oyusden almıcammmmmm neyse uyarsa gelirsin pınarhisara takılırıss beklerim
yanlıs ooo altındaki makinya varya hastayımmm samet ve salih bilirr
ama almıcam çünkü alırsam kendimi öldürürüm :D oyusden almıcammmmmm neyse uyarsa gelirsin pınarhisara takılırıss beklerim
:queen: [QUOTE=SmirnouF;543845]aloooo sen beni hic tanimamisin agabeyy.bak kalbimi kirdin aglamaya basladim :salut: :salut: .
o vodka icin benim gelmeme gerek yok.belki ben gelmeden bile vodka elinize gelebilir.
yaza gelince bakıcaz bakalım :queen: :queen:
hoşgeldın arkadasım luleburgazlısın demek bende burgazlıyım ama suan phısardayım
smırnouf ya bılmem kım kımı takıp eder artık yolda ucan olmasında he bıde senden bısı ıstıcem bana voltka getır yaza partıde kullanıcaz tanesı kac paraysa yap bısıler artık mangal partımız olucak ıgneadada kamplarımız olucak stok yapmak lazım neyse bu konuyu goruselım cıdden
EE BEYLER bısı daha yazmak ıstedım 14 ocakta tekırdagda bulusma varmıs benım haberım yenı oldu ee bıkac gun ugrıyamadım nete neyse gelıcek olan arkdas varsa kendı aramızda bı lıste yapalım ama ben gelırım dıyıpte ekmek yok harbı gıdıcılerden bahsedıyorum gıderım dedımmı gıdıcek olan babayıgıtler vardır elbet
Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
ben ve salıh %100 gelıyoruz o kessın neyse yarın gorusuruz ayrıca bırı bana bu aksam yazsın saat kacta orda olmamız lazım bunu yazın bana
Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
yarın istanbuldan kalkıs 10:00 da en gec 12:00 gibi millet tekirdag merkezde olur ama siz yarım saat önceden orda olun cünkü hızlı gelenlerde olur sanırım...
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
tamam smırnouf neyse cezası onuda soyle bı ara
babayiğit vr dedik ama motor değil ben tekledim kusura bakmayın rahatsız olduğumdan ndolayı gelemedim birdahaki sefere
arkadaslar bugunku tekırdag gezısı ııcn malesef benden baska gelen olmadı gercekten uzucu durumdu hava superdı gercekten ben aksamdan kalma oldugum halde gec kalktıgım halde taktım kaskı gıttım ben geldıgımde onlarda gıdıyodu ama yınede gorusebılme fırsatım oldu yanı kırklarelı mt nın bu kadar olduguna ınanamıyorum boyle gıderse yazın herkez tek basına cıkıcak gezıye galıba
samet burda 1 lt vodka tl ile 8-9 milyon falan yapio.vodkada vodka ama,cilekli,limonlu,ahududulu,portakalli, her cesit mevcut.ve sizin vodkalardan cok daha kaliteli.eger istanbulda takilanimiz varsa burdan minibusler var istanbula kargo goturen,o minibuslerle gonderebilirim.biri gider istanbuldan soyleyecegim zaman alir vodkalari.
kargo pahali olur demeyin en fazla 10-15 ytl verirsiniz kargoyada.
siz kesin istiyom deyin ben burdayin paslayayim size.
isterseniz araya brandy falanda katabilirim
(bunu bi polis okusa kacakciliktan iceri hepimiz )
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
siz gezi yapiyonuz,benim burda icim gidiyo :S
smırnouf ben sanamı vereyım ucretı aılenemı
sen gonder bız alırız veya aldırırız msn ekle yanlizlik_benim@hotmail.fr bu benım msn konusalım benım akraba getırıyodu bana ama sımdı almanyaya gıtmıyo artık ondan kuruduk:D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)