ewet saraylıyım diğer arkadaşlarınd emeği cok köydeki görüntüleri samet cekti ama kendini hiç çekmemiş...
ewet saraylıyım diğer arkadaşlarınd emeği cok köydeki görüntüleri samet cekti ama kendini hiç çekmemiş...
salih kardeş cumartesi sabah izmirden yola çıkçam akşam özgür yani deer ile geliboluda buluşacağız pazar sabahı yola çıkarız akşam gibi orda oluruz herhalde.tabi bu yazdıklarım normal hava koşullarda gerçekleşecek aksi halde gerçekleşmez umarım ters giden bişey olmazda hedeften sapma olmaz ve sizdeğerli motorsever pınarhisarlı arkadaşlarla buluşuruz.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
bekleriz abey bir alo demeniz yeterlidir sametin tel özgürde var bekleriz
pınarhisar mt salih_39,aydos39,samet_1987,hepimis bekleris ben serbülent
ya fotom o kdar onemlı degıl bana gore onemlı olan ortamın fotosunu cekmektı hee ben orda kımım dıyosanız motorlardan ınerken grı kızımı taırsınız hemen zaten heh işte o benım vıdeoda bellı oluyo zaten gelıp kamerayı alıyorum ozgurden sonra zaten camera hep bende
Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
var cigerim olmazmı ben lüleburgazlıyım
ARKADAŞLAR HERKESE MERHABALAR BU YIL YİNE DÜZENLENMESİ DÜŞÜNÜLEN KIRKLARELİ DRAG YARIŞLARINDA GÖRÜŞMEK VE TANIŞMAK DİLEĞİYLE.ÇORLUDAN HERKESE SELAMLAR
59 Güner HATİPOĞLU
evet
k.eli drak larda görüşalim
bide havalar düzelince bi buluşma ayarlarsak çok iyi olur dimi arkadaşlar
evet çok iyi olur ben garanti gelirim
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
ummet abi eger pinarhisara gidersen salih abi ile birlikte babamin dukkana gidin ve babamin bi cayini icin.memnun olur.
ayrica insallah o drag yarislarina yetisebilirim.bende 125 cc'de katilirim yarislara.
bu yarislarin tahmini duzenlenme tarihi ne olacak ?
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
ümet perkitanın dikkatine...
abi motoru ayarladık seninle buluşup pınarhisara gecelim su köfte borcumuzu sana ödeyelim artık hem pınarhisar mt li arkadaslarla tanısırsın aksam olmadan istanbula yol alırız buradada bir buluşma olacak...
smirnouf sen dükkanı tarif et yeterli salih dogru söylüyor votkaları unutma...
pınarhisar mt ye istanbuldan sevgilerle...
pınarhisarlılar öğlen de orda oluruz köfteleri hazırlayın mangalı yakın geliyoruz...
ümmet abi p.hisara hoşgeldin ama ben yoktum çalışıodum gelemedim kusura bakma inşallah birdahaki sefere buluşurus
bekliyoruz deer
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)