salihe gecmıs olsun diyin debriyajını almıslar granajları duruyo :D
Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
slm millet sonunda ben de üye olabildim siteye iiiii eeee bende pınarhisarlıyım sali samet ve ben beraber takılıyos
hoşgeldin aydos39 evet şirket yavaş yavaş tamamlanıyor
bizde yakında pınarhisar mt kurarız herhalde
h.geldın aydos sıte için tabıkı yoksa aylardan beri beraberiz)
Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
aydos hoş geldin samet helal olsun pınarhisarı toparladın vallah bende geliyimde bayramda beraber bi buluşma olsun sayfa resimlerle bi hareketlensin...
hepinize hayırlı bayramlar...
saol deer eyvallah hoşbulduk bayramda gel bekleriss hersaman eeee bayramın kaçıncı günü geliyosunuz?????????
3.gün gelicez
http://rapidshare.com/files/9643804/moto2.wmv.html
izleyin bakalım...
tamamdır kaç kişi gelceksinizz peki sayı bellimi?
aydos39 hosgeldin birader.kim oldugunu yazsana.ben koltukcu harun ustanin cocugu.
samet hic merak etme bu yaz beraberiz.
ayrica salih abi gecmis olsun yaa.allah bi daha beladan korusun seni ve motorunu.anlamadigim bu karakol onunde kimse gormuyomu kimin yaptigini
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
herkes üç maymunu oynar bu ülkede görmedim duymadım konusmadım
gençler ben bu sabah yani birazdan yola cıkıp corlu üzerinden gelicem ordan mambo59 u alıcaz 2 motor 3 kişi gelicez
haberiniz olsun 2 gibi pınarhisarda oluruz
görüntü ala ala gelicaz
sizden bi ricam var.vizeyi gectikten sonra sogucak koyu girisi var.orda bi foto cekin.sogucak koyu benim koyum.
(vizeyi 10km falan gectikten sonra anayol girisini gorursunuz)
bana bu iyiligi yapin.cok oldu memleketimi gormedim.
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
walla deer ben saat 12 30 a kadar bekledim buluşamadık galiba sonra baktım olmayacak wurdum kendimi yola dag tepe gezdim geldim bi dahakine kısmetse
))EWDEKİ SES HAYAL_ET((
mambo deer geldı bulustuk gunes cabuk battı zaman meselesı yanı yoksa bırazdaha bısıler yapardık ama ve smırnouf memleketının fotolarını yarın gorursun vıdeo cektık hem phısarda hem sogucakta ozgure ulasıp alırsın tam koy meydanından goruntuler işte tepelerdekı taşları dereyı) heryerı aldık anlıyacagın...
evet geldiler ve güsel bi buluşma oldu bisde onlara giderken vize ye kadar eşlik ettik ama zaman kısıtlıydı işte amam neyse yaz önümüzde ve çooook uzun olcak galiba neyse yine bekleris
smirnouf ben serbülent p.hisardan tanırsındır
ben dün gittim soğucağa bugün döndüm ama 5 gündür doğru düzgün nete giremediğim için forumada bakamadım bilseydim çekerdim sinan kardeşinlede tanıştık sen gelmiycenmi buralara
arkadaşlar hersey için sagolun bundan sonra kırklareli mt üyeleri ile daha aktif buluşmalar yapacağız yaz cok hareketli gecicek her güneşli günü degerlendiririz
bu arada stickerlerınız için özelden isim soyisim adres bilgilerinizi atarsanız bayram sonrası elinizde olur motorla yapıştırıp fotoları eklersiniz...
mambo59 biraz gec kaldık malum dün sabaha kadar ayaktaydık diğer gezilere kısmet artık
resimler birazdan yavas yavas düşer siteye...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)