bende l.burgazdan arkadaslr.
bende l.burgazdan arkadaslr.
Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
slmlar , adım eray eskişehirliyim kırklareli vize jandarma komando tatbikat merkezinde vatani görevimi yapmaktayım . Vizeli motosiklet tutkunları ile tanışmak istiyorum kanuni-eray@hotmail.com msn adresım ekleyın goruselım
KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
1 ay olmuş yazalı bir tane cevap yok demekki kırklarelinde motorculuk ruhu yok
mrb bende babaeskidenim ama vizede okuyorum genelde vizedeyim yani )
toplanın tekirdağ MT ye gelin,burası ancaK mezarlık kadar hareketli
Kırklarelinden Hakan usta,Burgazdan Emrah bile bizde.
hadi beyler biraz hareket yahu
[img]http://i1001.hizliresim.com/2010/1/15/1059.jpg[img/]
arkadaslar bana 5 adet motoplus bilet gerek 28 subatta gitmei düşünüoz 5 motorcu fakat biletimiz yok yardım ltfen
abilerim kardeşlerim,trakya cam sanayi otocam fabrikası işçi alacaktır,müracatlar cumartesi gününe kadar fabrikada yapılacaktır,o güne kadar baş vurmak isteyen istediği saatte gidip form doldurabilir,cumartesi yada pazar günüde karıştıran belediyesi düğün salonunda sınav yapılacaktır.sınavda genellikle mantığa dayalı sorular çıkacaktır.işe ihtiyacı olan arkadaşlar başvurabilir.
ilk etapta sözleşmeli izin dönüşümü ekibi olarak alınacaksa da çalışması beyenilenler kadro alma imkanı vardır.
aranılan şartlar:endüstri meslek lisesi mezunları(eletrik,elektronik,motor,torna tesfiye gibi ...)
yüksek okul olarak da aynı şekilde sayısal bölümlerden alımlar yapılacaktır.
sayi unutmuşum 75 kişi alınacak diye biliyorum ama sayı çoğalabilir,tam bilgim yok.
::tutkuy::
buraya bomba düşmüş herhal
basmayı değil durmayı düşünüyorsan eğer, anlaki gerçek motorcusun he bide her bindiğinde heyecanlanmıyorsan eğer eksik bişeyler var be dostum....
slm ama kırklar elide fazla motor tutkunu yok galiba
ben vizede , conkerde askerim mailim var yazılı görüşelim
bende geldim.. hakan ben arkadaşlar... yakında alıcam motoru..inş! ehliyeti bi alayım kırklareli / lüleburgaz
:cat:[B]Bazen gidilecek yere en çabuk varmanın yolu mola vermektir[/B]:cat:
babaeskıden gökhan ben..arkadaslar yaz geldi hadi toplayın kenidinizi bi etkınlık yapalım yahu..millet neler yapıo özel pilaw günleri yapıolar biz nedn yapmayalım trakya grubu olarak kimse yokmu bunlarla ilgilenecek yuuuh bize yaa :((
ne zaman gidiyorsunuz geziye arkadaşlar güner benim adım merhabalar tekirdağ muratlı
Merhaba arkadaşlar ben Sevgin. Lüleburgaz / Büyükkarıştıran da ikamet ediyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)