http://www.motosiklet.net/forum/etki...bulusmasi.html
Bekliyoruzz....
http://www.motosiklet.net/forum/etki...bulusmasi.html
Bekliyoruzz....
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Yok abicim saolasın kalsın askerlık oradaydı bır daha gerek yok zaten bencede bitirde sen dön memleketine daha şık olur.
İyi birisiyim ama en iyisi ben değilim :cherry:
Hadi beeeeeeeeeeeeee hahahahahahaha eywallah emre )) hahhahahahaha
Arkadaşlar hafta sonu pazar günü kırklareline geliyorum motorumla, Sizlerle tanışmak isterim, cebim 0532 666 7494 , hatta sizi bulmuşken soruyim motora bir şey olursa hangi servise götürmem lazım?
selamınaleyküm bende pınarhisardan
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
[QUOTE=SmirnouF;1688507]sali sen yaşıyonmu ?
bu arada bu gacal kim ?
gacalllllllllll kimsin sen ses ver bakimmm
S.a kırklareli mt ..
Bana kiralık ev lazım lüleburgazdan ..
çorludanım yeni atandım burgaza git gel olmuyor yaklaşık 20 gün sonra göreve başlıyacağım .. Kiralar çorluda ki gibi deli olucam uygun bi şeyler yok mu bildiğiniz falan ..
komisyon olarak 5 lt benzin fazla istemeyin .. şaka bi yana kısaca bildiğiniz var ise bi mesaj yazın bana .. haftaya bi turluycam oraları gerçi ama en azından bilgi sahibi olayım
http://www.motosiklet.net/forum/memb...ema-46260.html : bu arkadaşımız lüleburgazlı ve sana yardım edebilir sanırım . bol şanslar ...
değerli kardeşim ve motorcu camiası selamların en güzeli üzerinize olsun inş...
öncelikle lüleburgaza hoşgeldin diyorum.
ailemisin yalnızmısın sonra lüleburgazın içindemi yaşamak istiyosun yoksa mesela köyünde olurmu? gerçi vaktinde az kalmış keşke biraz daha önce haber etseydin...
ama neyse gine aklımızdasın . böyle ihtiyacını karşılıyacak bir yer bulursak habaer ederiz
şimdilik bu kadar görüşmek üzere hoşça kalın ve dostça inş...
basmayı değil durmayı düşünüyorsan eğer, anlaki gerçek motorcusun he bide her bindiğinde heyecanlanmıyorsan eğer eksik bişeyler var be dostum....
YOZGAT MT olarak 30 AĞUSTOS Zafer Bayramınızı kutluyoruz
34 EU 191
Teşekkürler Yozgat motor sizlerinde.
ben de varım..
kırklareli-merkez
[I][B]A wise man says: Motorcycle is freedom...[/B][/I] ::gleam::
merhaba arkadslar tabiki bende varım
...
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)