Tüm kırklareli mt arkadaşlarımızın kurban bayramını kutlarım. nice bayramlara.
adana mt.
Tüm kırklareli mt arkadaşlarımızın kurban bayramını kutlarım. nice bayramlara.
adana mt.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Kırklareli MT'nin Yeni Yılını En İçten Dileklerimle Kutlarım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Merhaba Kırklareli'li arkadaşlarım.
Bende Babaeski merkezdeyim merak ettim doğrusu Babaeski'li arkadaş var mı diye?
Motorum yok yazın almayı planlıyorum yaş 17.Ailem izin vermiyor ama ehliyet için şu anda param hazır hatta motor için bile biriktirmeye çalışıyorum umarım ailemi ikna ederimde istediğim modele kavuşurum.(Kymco Agility City 125)
Eğer motoru alaiblirsem yazın buluşmalarda görüşürüz.
Selam arkadaşlar,
İstanbul'da olmama rağmen doğma büyüme KIRKLARELİLİYİM! Herkses çok selam!
Neden sönük kaldı bu grup anlayamadım kış diyemi motorlarınıza binmiyorsunu ben geldim diyemi
g.bereket kardeşim Trakya mt grubuna bekliyoruz seni.. herkes orada aslında..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Peki hemen oraya kayıyorum.
bende kırklareli demirköydenim
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...-gezisi-2.html
Yarın Edirneye gazlıyoruz.. Bekleriz..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Slm beyler bende Pınarhisardanım orda oturuoruz yani ama aaslen kızılcıkdereliyim bu arada Sinan abiyi tanıorumda o beni tanımaz ama aylar önce bisim evin önünde ön kaldırıordu Denz abide foto cekiodu :
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
eskişehirden selamlar kırıkkale mt. amasya yolunda 28 mayıs öğle saatlerinde şehrinizde olacam. yollarda karşılaşırız umarım.
selam beyler bende b.eski katranca köyündenim
UZUN YOLDA KASK KULLANMAYI İHMAL ETMEYİN
kirklareli'ye yeni uyeler gelmeye basladi
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Lüleburgaz dan tüm Kırklareli vede trakyalı arkadaşlara selamlar saygılar.Lüleburgaz motosiklet kulübünün 31.05.2009 sezon açılışına katılan(Tekirdağ,Silivri,Uzunköprü,Saray,Pınarhisa r,Malkara,Ahmetbey,İstanbul,Edirne,Çorlu,Babaeski, Kırklareli ve Çerkezköylü)trakyalı 140 motosiklet sürücüsü arkadaşlarımıza abilerimize kardeşlerimize sonsuz teşekkürler.Keyifli kazasız bir sezon açılışı vede Harika bir şehir turu oldu.Lüleburgaz İstanbul vede fatih caddesine tam 115 motor sığdı izlemekte,o grubun arasında olmakta büyük bir keyifti
İyi birisiyim ama en iyisi ben değilim :cherry:
İnşaallah Smirnouf inşaallah.Doğu bloğundaki iş geçicimi ? kalıcımı abicim ?
İyi birisiyim ama en iyisi ben değilim :cherry:
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)