Kısmet ise ben gelicem orada görüşürüz
Kısmet ise ben gelicem orada görüşürüz
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
yaw tam olarak nerde olcak bu toplanalım görüşelim motorlarımızla inletelim etrafı
ONLY GOD CAN JUDGE ME
I LOVE CHOPPER
s.a kırklareli -MT dostları çok istememe rağmen kırrklareli drag yarışlarına gelemedik üzgünüm... daha doğrusu düzgün bir motor bulamadık ve sizlerle tanışamadık nasib değilmiş...
ben lüleburgaz turgutbeyliyim inş.. birgün bir pazar günü tüm dostları toplar turgutbeyde buluşuruz.
lüleburgaz ve pınarhisar tarafındanda ortak nokta nasılsa...
inş... birgün görüşmek dileğiyle bu arada drag yarışlarına ait video varsa seyredelim.
şimdilik hoşça ve dostça kalın...
basmayı değil durmayı düşünüyorsan eğer, anlaki gerçek motorcusun he bide her bindiğinde heyecanlanmıyorsan eğer eksik bişeyler var be dostum....
arkadaşlar TRAKYA MT Grubundan Konusalım Çünkü Kopukluk oluyor.. 15 haziran pazar günü tura çıkmayı düşünüyoruz ama yer belirlemedik henuz Duyrulur...oradan konusalım
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Merhaba,
Edirne\Uzunköprü tarafı veya daha ileriye bir gezi olur ise sevinirim
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...ran-pazar.html
15 Haziran Pazar Günü ŞARköye Yollanıyoruz
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
Bende lüleburgazda yaşıyorum . Ehliyeti alınca gezilere benide alırsınız artık
kardeşim bizde ehliyet var uzun yola çıkıcak adam gibi bi motorumuz yok gel ortak bişeyler yapalım senin motor sağlamsa birlikte gidebilirz zaman zaman etkinliklere olurmu ne dersin ?
vaktiyle alman malı 1 yaşında bir mz almıştım ozamanda ehliyetim yoktu
şimdi ehliyet var bizim uzun yola götürücek bi motorumuz yok yani hayat böyle birşey işte bişeyleri denk düşürmak çok zor neyse sonu hayırlı olsun inş...
görüşmek üzere hoşça kalın ve dostça ....
basmayı değil durmayı düşünüyorsan eğer, anlaki gerçek motorcusun he bide her bindiğinde heyecanlanmıyorsan eğer eksik bişeyler var be dostum....
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...%3C%3C%3C.html Gelin pazar gunu hep beraber olalım ... Bekliyoruz ..
Caner22 nickli, herkesin çok sevdiği arkadaşımızın imzasını doğru düzgün okumadan, espriyi anlamadan, sırf içinde sex kelimesi geçtiği için onu forumdan uzaklaştıran moderatör zihniyetinin cehenneme kadar yolu var... hadi beni de uzaklaştırın.. Kasımpaşa ya doğru....
böyle aptal aptal sebeplerden uzaklaştırılan Emrah arkadaşımızı ve Erol ustamızı da sonuna kadar destekliyoruz..
kodumu modları siz kendinizi ne sanıyonuz?
KIRKLARELİ MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...
Kazasız bol keyifli sürüşler..
__________________________________________________ _____________Murat GERGERLİ ve AİLESİ
.
kısa süre içerisinde motor alıcağım üç motor arasında kaldım biri fiyatı en uygun olan KYMCO CK 125 diğeri kendini kanıtlamış bir motor YBR 125 ve son olarak TVS Apache ben acemi biriyim motorlardan iyi anlayan ustalarım yardımcı olursa sevinirim. İLK etapta fazla para vermeyip CK 125 mi alayım
yoksa En iyisi bu deyip YBR mi alayım yada servisi uzak olsun sorun değil deyip TVS mi bakayım ayrıca işe gidip gelmek için isimli konuda tüm önemli açıklamalar var cevaplar için şimdiden teşekkürler
DELİKANLI OLUNMAZ DOĞULUR .......KARADENİZ FIRTINASI OFLU ALİ
aramıza hoşgeldin,,, cbf 150 düşünsene yada yetişemezsen ck 125 te olur
en azından motoru saglam.3 motorunde servisi lüleburgazda var ...
sadece honda çorluda.. ybr yerine cbf daha ıyı olur gibi.
farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez
hoyttttt ustam girme kardeşimizin kafasına o tvs apacheci olucak
hayırlısı neyse o olsun bu çok farklı birşey herkez kullandığını yada gönlünde yatanı tavsiye ediyor yada kullanıyor...
şahsen bende apache hastasıyım ama son karar tabikide kardeşimizin sonuçta kullanan o olucak...
şimdiden hayırlısı olsun diyorum güle güle kullan inş...
kırklareliMT ve bütün motosiklet camiasının kurban bayramı mübarek olsun. hayırlı bayramlar bursa MT
Sevgili Arkadaşlarım Sizlerin Ve Ailelerinizin Bayramı Mübarek Olsun Iyiki Varsınız
Adana Mt
Tüm MoToSiKLeTÇi DosTLarımızın Kurban Bayramını KutLarız
TEKİRDAĞ/TRAKYA MT
NİCE MUTLU bAYRAMLARA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)