hocam bu hafta sonu smirnouf eski üyelerden zydar ben ve smirnoufun kardeşi başka bir yere gitmeyi planlıyoruz o yüzden biz gelemicez :(
hocam bu hafta sonu smirnouf eski üyelerden zydar ben ve smirnoufun kardeşi başka bir yere gitmeyi planlıyoruz o yüzden biz gelemicez :(
ustam,bende ehliyet yok ve sanırım edirneye gitmeyi denemek intihar olur.ben baska bi arkadasin arkasında gelmeyi düşünüyodum ama onunda işi çıkınca sanırım edirne gezisi yattı benim için
onurum ben geldim,bi ara msn'den konusalım ... belki yarın kacarım sergene
nereye gidecez ?? sen planları yaptınmı ?? ayrıca ile emreyle konusmamız lazım ...
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
hayırlı yolculuk... dikkatli gezin
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
evet arkadaşlar edirne yerine kırklareline gidiyoruz kımler gelıcek simdı burada?
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
ben edirne den gelirim Edirne li başka arkdaş yokmu bana ya
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
yarın kırklareliye geliyoruz .. arkadaşlar haberiniz olsun.. Edirnedeki arkadaşlarda kırklareliye gelcek :
senin kaderin bu galiba :D
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
yine ölü burası o kadar motorcu var ama buraya bakan yok sanırım
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
ben hep diyom , komsu mt'lerden transfer yapalım
arkadaşlar gelmesine gelelimde ehliyet sonuçları 5 mayısta açıklanacakmış nabalım....
mrb arkadaşlar..ben tekirdağ MT'den
bence boyle tekirdağ kırklareli yada edirne mt diye ayırmasakta olur...zaten 3 5 kişiyiz şurda...onun yerıne TRAKYA MT yapsak nasıl olur...
hem birbirimizi daha iyi tanırız..hemde gitcegımız biyer olfugunda daha kolay anlaşıp toplanırız...
ne dersiniz
bu arada kırklarelinde drag'lar olcakmıs diye duydum...ne zaman ve nasıl olcagı hakkında bilgisi olan var mı ??
iyi gunler
[B][COLOR="Red"]ENEZ'de 2 Katlı Yazlık Satılıktır..İlgilenenlere Acil Duyrulur..Çok Ucuza Gidicek (Alıcaklı Olan Hemen Msj Atsın Çunkü Yazlık Satılınca MOTOSİKLET Alcam :))[/COLOR][/B]
bana uyar trakya mt edirne tekirdağ kırklareli falan güzel olur
Trakya MT için Erhan abiyle özelden konuştum , zaten az yasıda üye olduğumuzu söyledim felan , düşünebileceğini söyledi . inşallah olurr
arkadaşlar [TRAKYA-MT] açıldı..hepinizi bekliyorum
[B][COLOR="Red"]ENEZ'de 2 Katlı Yazlık Satılıktır..İlgilenenlere Acil Duyrulur..Çok Ucuza Gidicek (Alıcaklı Olan Hemen Msj Atsın Çunkü Yazlık Satılınca MOTOSİKLET Alcam :))[/COLOR][/B]
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...ivali-%5D.html 11 mayıs pazar günü uçmakdereye 2.hıdrellez şenlikleri yamaç paraşütü festivaline gidiyoruz
yaw gezi fln dediydim geçenlerde ama baya geçti fln tık yok dedim herhalde millet istemior gezmek çıktım burgaz umurca sakızköy emirali ahmetbey sütlüce cevizköy tozaklı pınarhisar ordan ataköy ceylanköy hamzabeyli turgutbey eve şimdi sap gibi gezdim valla şöle 3 5 motor toplansak gezsek nolurdu cevizköyde bide dereye girdim ohhhh hehehe bak ben yapacağım zaman yine haber veririm toplanalım gezelim yaw yazmayalım burda sadece gezcez fln die :D
ONLY GOD CAN JUDGE ME
I LOVE CHOPPER
tüm kırklareli, lüleburgazlı ve kısaca tüm motorcu dostlarımıza selam ve sevgiler....
yanlış söylemiyorsam 25 mayıs 2008 de yani kırklareli drag yarış ve şenlikler alanında görüşmek ve tanışmak dileğiyle diyorum....
lütfen bilenler bilmiyen motorcu kardeşleimize haber edelim ulaşmaya çalışalım...
inş... görüşmek dileğiyle....
basmayı değil durmayı düşünüyorsan eğer, anlaki gerçek motorcusun he bide her bindiğinde heyecanlanmıyorsan eğer eksik bişeyler var be dostum....
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)