Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
tekirdağ muratlı mt var :D Bekliyoruz.. Ulaşın bi tur yapalım yaza cok gezcez.. Extrema... Burdayım qanKi:D SelamLar :D
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
isterseniz burdan bi petrol hatti doseyelim oraya,litresi 1 dolardan ithalat
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Selam bakıyorumda Pınarhisar'dan katılımcı bol. Ben de arada P.hisar'a gelirim. Ne yapıp ne ediyorsunuz Kırklareli mt?
sen rusyadan gel gezi yaparız bana artçı lazımdı sen geldin tam oldu :D :D ama söliyim senin arkana gelmem artçı diye daha ölmeye niyetim yok bilmeyenlere söliyim bu smirnonun arkasına binmek büyük günah sonuçta intara teşebbüş :D ewde bekleyeni olanlar binmesin arkasına
beyler okudum gezi falan demişsiniz ben temmuz yada ağustos ayında çanakkaleden aşağı salıcam kendimi katılmak isteyen varsa haberleşelim ben burgazdayım
ONLY GOD CAN JUDGE ME
I LOVE CHOPPER
aynen benzin olursa geliriz :D
.....
slm millet neler oluyor bakim burada büle gezi falan filan olum pomak sen önce gelde ondan sonra gezmeyi düşün zaten adamlar askerde kaldık burda bi başımıza motora binesim bile yok valla ama küçükle idare ediyoz :D
ya bizim samet yazmaz oldu be samettttt nerelerdesin olum kayboldun gittin ha arada uğrda sesini duyalım
Arkadaşlar Merhaba Mt_Tekirdağ/Muratlı Grubu Olarak 13 Nisan Pazar Günü Edirneye Gitmek İstiyoruz..Gelen Olurmu Sizden Acaba Hem Kaynaşmış oluruz,Hem Edirneyi Gezeriz hem Ciğer Yeriz hemde Tuna Boyunda Kahve içeriz... Bekliyoruz Katılımları Ona göre bi Organizasyon Yapmak istiyoruz
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...iyoruz%3B.html işte detaylar
acaba yaza orda olcammi ??
pazartesi ordayim seker,gezeriz istersen,Emre felanda soyluyodu gelcem sizin oraya felan.Ama geziye cikmadan once Racer'a bi bakim felan yaptirda yolda ugrasmayalim
Samet'i merak etme,komutanlarinin sicak bagrinda yat kalk surun
13 pazar icin turkiyede olcam ama bakalim uycakmi gidis,eger zaman olursa katilmak isterim
naptınız arkadaşlar alalım sizleride 10 motor falan olucaz herhalde.... bekliyoruz katılımları ...
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)