Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
bende lüleburgazdanımbenide görün...
o zaman hosgeldin,ben su an turkiyede degilim,yaza geliyom,o zaman bol bol gezcez kirklareli Mt olarak,bolca gezi dileklerimle
haa belirteyim,ailem pinarhisarda yasiyo
@Sato
cocugum yaw,burasi eskiden hep 1. sayfada ilk 5 arasinda olurdu,simdi cok geriledik,burda her turlu geyik donerdi simdi yok. su ise bi el atalim.hatta komsu Mt'lerden misafir kullanici transfer edelim, nasil fikir ???
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Arkadaşlar nasılsınız ? Ben 1 haftadır istanbuldaydım. Bu hafta sonu buradayım Pazartesi yine gideceğim. Malum iş...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
kirklareli mt durgun,suskun,bitkin. ben dertli,caresiz ve bezgin . ulen sikintidan artik siir yazmaya baslaycam, Ural'i modifiye edecez diye dagittik toplayamadik.dun aci haber geldi Cz 500 piston ve kol kirmis,uzerine blogu catlatmis.bugun koca gun tamiriyle ugrastik.en az 1 hafta piston bekleycez.ne zaman toplancagi kayip.anlaycaginiz motorsuzum bir sure.tamda yagmur yagmisti ve deli gibi kros atesiyle yanarken.
iste dagilmis piston ve kol
motor 2 parca elimde ve arkada bizim makina
o kol nasil kopmus anlamadim
aile boyu kirklareli mt
Ağa nasıl becerdiniz bu işi anlamadım. O kol nasıl kırılır öyle ya ikinci kez görüyorum kırık bir krank benimde dana önce başıma gelmişti gilera gfr krank kırmıştı ama ben 14.000 devire dayarken olmuştu sizde bayağı bir zorladını heralde.. Blokta fazla sorun yok gördüğüm kadarıyla inşallah en kısa zamanda canlandırırsın canavarı.. Geçmiş olsun..
bu tur dopingli motorlar icin normaldir,ama aslinda biraz erken oldu.anlaycagin bu patlamayi bekliyoduk.sebebi ise bu motor 500 cc ve yanma odasi cok ufak.cok yuksek basinc altinda patlatiyo benzini.performans veriyo ama motoru cabuk yiyo.sen tahmin et iste,son vitesinde debriyaj ile oynamadan kafa dikiyo. motor yuksek basincta calistigi icin kolada cok kuvvet biniyo.acemi biride binip dusuk devirde kullandimi boyle oluyo.biz en azindan silindiri kurtardigimiza seviniyoz
Bu arada oradan güzel motor getirebilirmisin smirnouf bana sadece motor gerekiyo şase olmayacak bende elimdeki şaseleri piyasaya sürücem
mesela ne gibi motorlar,ben kendime sahsen 250 cc veya 500 cc cz marka motor kismi getircem,ona uydurma bi japon kross kasasi,sonra yola dewam
bendeki kasalari degerlendiririm demissin,sende simdi cross kasasida vardir ??
Honda hd 80 kasası var elimde yamaha mbk ms-1 kasası var rx 115 ile aynı ayrıca aprilia rs ten saha guclu 2 zamanlı motor varsa onu da koyabilirim kasaya ama zincir sol tarafta olmalı aprilia için.. Honda hd80 in kasası profosyonele yakındır.. Ayrıca tam kros istiyosan birisinde yamaha dtr 125 kasası da var
yamaha dtr kasasi guzelmis ama kasasi 250 cc yuksek basincta calisan ve dolayisiyla vurmasi cok olan bi motoru kaldirabilirmi bilmem.sana bi zahmet su dtr kasasinin fiyatini sorsana lutfen.
diger motorlar icin benim baskent chisinau'a gitmem lazim.buda simdi mumkun degil.evde trafik kazasi yapan arkadaslarla ilgileniyoz.onlari birakip 2-3 gun ortadan kaybolmam hos olmaz
Bende geldim kırklardayım yuzuak11@hotmail.com ekleyin
hosgeldin dostum,msn'i ekledim
benimki sinanerel@hotmail.com
gorusuruz
hosgeldin dostum.kirklareli mt'yi eski haline dondurelim artik.arada girinde kirklareli mt'yi 3. safyalardan toplamayalim
ayrica tum islam aleminin bayramini kutlarim
Saat 4.55 ve ben eve yeni geldim.. Bugün deli gibi gezdik önce tekirdağa arkasından edirne ve en son olarak iğneadaya gidicektik ama güzellik suyunun ordan döndük ve artık evdeyim Neyse arkadaşlar değişik bir bayram oldu. Bende herkezin bayramını kutlarım bayramınız mübarek olsun...
Bizimkisi delilik oldu gece 11.30 da karar verdik iğneadaya gitmeye hamzabey kahvesinde oturuyorduk arkadaşın biri gidelim deyince hadi dedik yola cıkalım ama güzellik suyuna gelınce delırdıgımızı anladık ve geri döndük karanlık ve soğuk bizi geri döndürdü Şimdi olsa asla gitmezdim heralde uykulu şekilde motosiklet üzerinde durmak çok zor oluyo
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)