tamam bekliyoruz ama çabuk ol
sinan sendende soru bekliyoruz ona göre
tamam bekliyoruz ama çabuk ol
sinan sendende soru bekliyoruz ona göre
simdi benim kafa soruyo basmaz be emre,ilk once kafami toparlamam lazim,
salih o zaman yeni motorun icin gozun aydin .amman bunda dikkat et bare salih
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
iyi ozaman kafayı topladığın gibi sor soruyu bizde düşünelim biraz benimde aklıma gelmiyor gelse sorarım
Kirklareli MT,aksam ozgur ile konustum,artik aramizda olmayacaklar.hepinizle MSN'den veya baska bi seyden konusmam lazim,
Live Messengerlariniza bir yazi birakcam,okuyun lutfen !!!
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
sınan neden aramızda olmıyacaklar???bı sorunmu oldu
Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
Özgür ve diğer arkadaşlar bu siteye uğramıycak artık birisi uzaklaştırıldı ona tepki olarak .
ben arada takilirim ama eskisi gibi olmaz,sadece bulusmalar icin falan.
samet birgun senin msn'i acik gorursem yazarim,ozelden yazsam okunma ihtimali var ...
3 tane yazılıdan çıktıktan sonra yazı yazarsan böyle olur özgür ve diğer arkadaşları yazcaktım sinan yazmışım neyse düzelteyim.
zaten benimde hevesim kirildi emre,senle ozelden konusalim bi ara
benimde pek yazasım yok zaten artık konuşmaya insan pek kalmadı burada da öyle arada bir uğrar bakarım sadece
Millet çekilmiş burada Tam sezon gelmiş, geziler başlayacak kimse yok.Nasıl MT bu.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
sesiz olmasının nedeni ozgurun cekılmesı buna tepkı olarak luleburgazdan ve cevresınden kımse foruma ugramıyo yazı bırakmıyo olay ıns duzelır
acikcasi bende 1 haftadan sonra bakiyom foruma,ama yaza gezi falan ayarlariz merak etmeyin
forma kimse uğramıyomuş??????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????bunu kim yazdı acaba valla ben değil neyse oda bizden biridir sametttttttttttttt
ahanda seki kırklareli mt da takılı kaldı:D
salih sametle bi ileti$ime gec,sana bi seyler soyleyecek
merhaba arkadaşlar
MOTORTURK - lüleburgaz gezisi için bir organizasyon yaptım..
Bu grup 17 haziran da lüleburgaz a gelecek, kongre meydanı sonra garden bahçeye gidilip yemek yenecek falan filan, bu organizasyonda bana yardımda bulunursanız sevinirim
Kaya
tel: 05 544 216 80 65
iş 0 288 427 12 55
msn kayauysal@hotmail.com
VATANIMI SEVİYORUM
ustam sana bi adres vereyim,mt'nin eski uyelerinden biri,onla msn'den iletisime gecersen kesinlikle herseyine yardim eder msn adresi deer_152@hotmail.com
bende yardim edebilirdim ama su an kirklarelinde degilim ama geri donus zamanim sizin gezi gunune yakin.belki tanisabiliriz
hepinizi bekliyorum..
verdğin adresi arıyorummm
kaya
VATANIMI SEVİYORUM
(Bir aksilik olmazsa) Evet arkadaşlar, bu gezide bende varım. Çok sevindim.Umarım istenilen kitleyi bulur bu gezi.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Selam Nasilsiniz Arkadaslar
Gİtmİyor Arkadaslar 103 Motorum Arkadaslar
Gaz Yemİyor Arkadaslar Cekmİyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)