bizim olay cözülmüyor malesef olnmassa bende bülent abiye yaptıracam
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
güzel kızlar var tabi olmasa kız var dermiyim zaten kız diyebilmem için güzel olması gerekiyor seninde mesaj sayın 666 yı bulmuş ama vizede de güzel kız dolu yaz akşamları ben vize parkına çok gidiyorum
oglum sen kiz istersen al pasapartunu gel yanima,gozun kiz gorsun,zaten ilk gunu $a$kinlikla gecer,1 gece gecirirsin sabahindada ben ne yasadim $a$kinligi olur.turkiyede manken olacak kizlari burda tavlamasi cok kolay.o yuzden turkiyede canim sikiliyo ve turkiyede kizlar gozume guzel gozukmuyo.
www.faces.md girin bu siteye bakin,burdan cok kari kiz dusurduk.ingilizce dil secenegi mevcut.
mesaj sayima hic dikkat etmedim ama ilk defa bir forumda bu kadar kalici oldum.hem konu disi topicinde yazdiklarin yazilmiyo mesaj sayisina.onlarida saysalar 1500'u gecmi$tim coktan
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
ben okula bulgaristana gitmeyi düşünüyodum ama babam vazgeçti o işten gitseydim zaten moldova yada gelirdim kesin ama bulgaristana gidebilirim belki gezmeye. burada güzeller zaten göçmenler çokta güzel yok ama göçmenler idare ediyo
valla ben okadar bilmem ukraynalı falan görmedim daha oraya gelirsem görürüz heralde
abi şaşı olmayalım orada en iyisi ben birtane at gözlüğü bulup gelmek
ohhh şunlara bak be abi motorları karıştırdınız galiba
özgür be bizdemi soru cevap işine girsek
usta 2 tur motor vardir.
1=icten patlamali motorlar,ornek :honda titan
2=icte patlamali motorlar,ornek aris Hilton
Ben iki cins motoruda seviyom ama 2. secenekteki motorlara daha yakinim,yaz-kis bin uzerine gez
korkma bi sey olmaz,babam benim her bokumu bilir,zaten saklamamda
zaten siz 2 motorunda muhabbetini iyi bir şekilde yapmışsınız
arkadaslar salıh 39 200 racerının motorunu sıfırladı dusunuyomusunuz yaw adam motor ındırdı resmen :D herkez eskı sase yenı motor aksamlı arkadasa bı tekrar hayırlı olsun desın yenı motor almıs kadar oldu :D
Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
emre sende soru sor bakalım ama sonra bizde sana sorcaz ona göre
bi düşüneyim bakalım soruyu bulduğum gibi soracağım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)