gezelim görelim eglenelim turları baslıyor
birkaç uzun yol planım var
uyanlar gelebilir tabiki
gezelim görelim eglenelim turları baslıyor
birkaç uzun yol planım var
uyanlar gelebilir tabiki
başkan işten izin alamıom ala ala senelık ızınde uzun kısa sınırsız dairesel nasıl olursa olsun tur yaparız.......
ben yatyorum artık iyi bakın kendınıze kırklarelimtlı arkadaslar hayırlı cumalar olsun sizlerede.......
sana iyi istirahtler öymen
erol abi elimizden geldiğince yol yapmaya calısıyoruz bakalım ne kadar yapıcaz
beyler ayarlarız yaparız bu aralar pek yogunum nete ugrıyamıyorum.herkeze selam olsun eger aniden bı gezı planı yapılırsa cepten bı msj atılırsa sevınırım herkeze tekrar selam
Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
ben pazar günü gelebilirim ama belli değil daha
sen bana özelden atarmısın cep numaranı
sende başımızdan eksik olma sen bize lazımsın
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
arkadaşlar 2 haziran da yanılmıyorsam haliç'te hava akrobasi yarışları olacak.kısmetse gitme planlarım var.mt olarak plan yaparsak belki hep baraber gideriz.buluşur muhabbet ederiz.hava akrobasisini de birlikte seyrederiz. samet motoru hazırla.
özgür sende boşver uşak'ı haliçteki gösteri kaçmaz.
19 mayısta kırklareli de drag yarışları varmış bilgisi olan varmı toplanıp gidelim çerkezköydende toplancaklar büyük ihtimalle
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
yaa dişli olsa ne yazar benim eksoz altta bağlantı yerinde conta yok biraz bağırıyo motor ve alt devirlerde tork kaybına neden oluyo contayı değiştirebilirsem belki olur ama genede yerler beni orda
1 gunluk idareten yaptir oglum,hem yedire yedire yemeyi ogrenirsin,hepsi bunlar tecrube olur sana.
hemm sen motordan anliyomusun haa ,baksana tork mork olaylari .
hadi bil bakalim motorun seri kalkmasi icin motorun torkununmu yuksek olmasi lazim yoksa beygir gucununmu ?
cevap verdikten sonra aciklamada istiyom,anlaycan %50 sansla kurtaramazsin
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)