bende işleri ayarlayabilirsem yarın gelirim ben haber veririm sana gelebilirsem beraber gideriz.
bende işleri ayarlayabilirsem yarın gelirim ben haber veririm sana gelebilirsem beraber gideriz.
evet var sen hangi yoldan gelcen çerkezköy üzerinden gelirsin ben sana haber vercem zaten akşam üzeri.
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
yarın gidiyoz zaten foto çekip koycam buraya ilkanada söyle müsaitse gelsin oda
sinan istanbul mt de hepimizin birbirimize nazı geciyor kim ne yapmak isterse aklına bi fikir geldiğinde söylüyolar oy cogunluguna göre hareket ediyoruz
oylama yaparken 367 aramıyoruz toplantı olmasın diye gelmeyenlerde olmuyor tabiki aklımıza yatanı hep birlikte karara baglıyoruz
istanbul mt ye her yazdıgın okunur degerlendrilir ama zaten daha zaman var sanırım orda olmaya calısırız
siz kafaniza gore takilin iste,siz ayarlayin biseyler.emre orda
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
kardesinede haber verde motosiklet kullanırken kask taksın
takmıyor bari seslendiğimizde bi dönüp baksın sinan
ayarlıycaz artık bişeyler 3 hazirana daha var. Bakalım nasıl bir gezi olcak tahminim güzel olur ama
uşağa 3 hazirandamı gidiyon ?? ozaman yaza gelmezsin diye tahmin ediyorum
maşallah iyi geziyosun. benzin istasyonu falan yok dimi sende yoksa varda bizmi bilmiyoruz
yaza gezilerde cok gorceksin kardesimi
bu yaz baya harektli olacaga benziyor hazirandan sonra beni bulmanız zor olabilir
öymen özgür durmaz kimsede durduramaz
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)