anca beraber kanca beraber
serbülent saglık olsun izinli günlerinde bi buluşma ayarlarsanız katılmaya calısırız
anca beraber kanca beraber
serbülent saglık olsun izinli günlerinde bi buluşma ayarlarsanız katılmaya calısırız
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
sinan o zaman sen soğucaklıların gününe yetişemiycen belki organizasyon olursa toplanıp gideriz keşke sende gelebilseydin.
haziranın ilk pazarı oluyo daha önce bahsetmiştim sanırım gitsek güzel olur.
hatırlatırım tabi hatta duyuru yaparız gelebilen gelsin.
1 hafta önceden açarız konuyu. mangal falanda yaparız güzel olur sinan'ın kardeşi falanda gelir zaten ordaki motorcularlada tanışırız ben bile tanımıyorum daha
kalabalık olacaga benziyor gezide muhakak köfteden balıktan bahset istanbullular gelir
yakarız bir mangal pişiririz ne istersek zaten orda da mangal yakılcak ama kendimiz yakarız daha iyi olur
ya sımdı hazıran ayına cok var onu bırakında bız bu hafta nerde kofte vs.. bısıler yıcez gelıcek olan varmı bı bulusma yapalım
Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
valla ben anca saat 13:00 ten sonra yola çıkabilirim ona göre bişeyler ayarlarsanız olur
ozgur son sinaw 17 haziran olcak buyuk ihtimal.yeni yeni boqlar cikariyo bizim universite.normalde daha erken olcakti.
bizim geziyi zaten ben yakinda soyleyecektim,benden once emre soyledi.bence toplanin ve bi piknik iyi olur orda.istanbuldan motorla gelemeyen olursa istanbuldan otobusler tutuluyo bu gezi icin.belki onu tercih ederler.benim birader kesin orda olur.
emre sen demisinki ben hala motorculari tanimiyom,kac tane motorcu varki bizim orda ? .
@Samet
sendede ne mide varmis be dur bi pazar yediklerini yak,sonra mangal kofte sayikla.Haaa dogru unuttum sen askerdin dimi,askerimizi biraz kilo aldirip gonderelim ocaga,nede olsa verir aldigi kilolari orda
salihten hayir haber varmi ?Kayiplara karisti.Yoksa Racer'in cenazesi ile mi ugrasiyo
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
ya valla gecen sene gittiğimde bir dünya motorcu vardı 30 tane vardı en azından tabi bunların çoğu başka yerden geliyo ama köydede var baya motorcu :D
bekleyin beni 1 hafta sonra sahalara dönüyom sinan benim makinaya hakaret etme
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)