arkadaşlar herkese merhaba.. Kakava Şenlikleri tarih olarak ne zaman???
arkadaşlar herkese merhaba.. Kakava Şenlikleri tarih olarak ne zaman???
İşin özü [B]VARMAK[/B] değil [B]YOLDA OLMAK[/B]'tır. :cat:
Çok güzel bir gün geçirdik.Gelen ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler. resimleri daha sonra yüklerim.
standart aşağıdaki linke bir bak.
http://www.gazetetrakya.com/haberler...0&is_kategori=
resimleri 29 nisan marmara mt buluşması resim ve videoları bölümüne atarsan daha iyi olur hepsi bi yerde olmus olur
tekrar görüşmek üzere
Merhaba
Sevgili arkadaşlar pazar günkü olayınıza katılmayı çok istemem rağmen bir gün öncesi tüm barları dolaşıp tüm içkilerden tatmay kalkınca ertesi sabah kalkmak bana tam bir işkence haline geldiği için katılamadım daha doğrusu yataktan kalkamadım.
Sevgili samet mesajını gördüm msn. nine kayıt için çağrı bıraktım...
kayauysal@hotmail.com
VATANIMI SEVİYORUM
buluşmalar devam edicek merak etme
bu arada salih sen nerelerdeydin gördüm şimdi konuyu inceliyorsun
resimler birazdan sitede olur
off be hadi atin bakiim nasilmis gezi
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
ins bıdakıne abıcım ıns daha 1 ay oncesınden haber vereyımde bıdakıne fazla kacırma
butun kırklarelı mtlı arkdaslar ve marmara mt li arkadaslar herkez kendını mayısın 15 den sonrakı haftalarında bı pazar gunu bulusmasına ayarlasın bulusma yerı aynı ve gazlarımızı ıgneada yolu ıcın acıcagız 1 kez daha
Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
arkadaslar dun yanımızda olan herkese cok tesekkurler.......................
slm arkadaşlar bende p.hisarlıyım ama geziye gelemedim çünkü toplandığınz benzinlikte çalışıyorum we benim çalıştığm güne denk geldi :( kısmett inşallah birdahaki sefere
Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
yemek işini biraz önce halledebilseydik iğneadaya da giderdik çok daha güzel olurdu. Ama ne yapalım artık birdahaki gezilere kısmetse.
evet yemek ısındede takılınca braz dahada gec oldu ıns bıdakınde ama kesınlıkle sadece ıgneada ıcın olucak
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
o yola gelince benim motor ölüyo 70 i geçmiyo yaa siz basarsınız artık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)