valla siz gibi ilgili kişiler oldukça ben uğrarım tabi
valla siz gibi ilgili kişiler oldukça ben uğrarım tabi
mail adresim deer152@hotmail.com diyerini kullanmıyorum engelleme söz konusu olamaz
samet pazar günü orada olucaz duyurular bölümünden 29 nisan marmara mt buluşmasını okuyun ilk sayfada dfetaylar yazıyor
wayy wayy wayy burasi fena isinmis,galiba guzel bi gezi olcak
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
baya kalabalık olacaz inşallah hafta sonunu iple cekiyoruz
pınarhisar tayfasıda eksiksiz olarak hazır olsun arkadaslar istanbuldan gelenlere mahcup olmayalım
tamam ozgur ıns herkez hazır olucak salıhın motor ne alemde bılmıyorum hala gorusemedık serbulent o gun calısıcak dıgerlerıne ben haber gonderıcem ayrıntısıyla bı okuyayım bakayım
Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
kızlar gezıye kımler gelıyo bı lıste cıkaralım dıyorum ısı kesın olanlar ben gelıyorum yazsın lısteye eklıyelım
Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
sag salim istanbula kadar gelebildik arkadaslar her sey için teşekkürler
yeni sanayideki kanuni servisi bülent ustayada anlayısından dolayı teşekkürler pazar günü görüşmek üzere
Hekese selamlar
Uzun zamandır buraya uğrayamadım ama hala sizlerle görüşmek kısmet olmadı...
Tekrar görüşmek üzere...kısmet olursa
kaya
VATANIMI SEVİYORUM
edirneden selamlar Kırklareli MT..
gezıye glebılcekmısın bılmıyorum sana mesaj attım ozelden yazdıgın numaraya gonderdım gelebılırsen sevınırız.
melıss te yok ortalıklarda bısıler yapmaya calısılıyo ama kımse yok ortalıkta sankı traslanmıyo herkez havalar ısındı gezı yapmıcazmı dıye zıplar gun gelır herkez tersten bakar gerckten bu gezıde luleburgaz ve cevresınden az kısı cıkarsa ben kırklarelı mtden degılım arkdaslar tekırdag takılırım cok daha ıyı ve motoru olmayıpta gelmek ıstıyen luleburgaz veya cevresınden motoru olmayıpta gelmek ıstıyen arkadas varsa yazsın sabah erken saatte son kez bakıcam gelmek ıstıyen benım artçım olsun
arkdasım uygunsan yarına kendını ayarla planda bı degısıklık olup dıgerlerınlede luleburgazda bulusabılırız ozgure haber verırım sen gelıceksen bana veya baska bı arkadasa artcılık yaparsın cunkı motoru servıste olupta artcılık yapıcak 1 kısı daha varkararını beklıyorum
Kaçta gideceksiniz ve geriye kaçta döneriz, bilgin varmı?
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
arkadaşlar lüleburgazda buluşma yeri ve saati hakkında bilgi verirmisiniz.
bulusma yerı phısar gelmek ıstıyen varsa pınarhısara dırekt olarak gelsın cep_05557134342 05462512938
organızasyona katılmayan arkadaslar gelselerdı bu guzel gune ortaklık edıceklerdi neyse hersey yolunda gıttı emegı gecen arkadaslara tesekkur ederım ve ıst mt den tanıstıgım herkese
Benide alacaktınız ama...Sağlık olsun
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
emeği geçen arkadaşlara teşekkürler saolun
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)