beyler ben öymen (hitap etmek gerekırse daha kolay olsun dıye)
bırazdan acıyorum konuyu tum lıstelerı ordan duzenler goruruz suan bızım lıste 11 kişi
arkadaslar konu hazır katılım listesini belirlerseniz ben ilk sayfaya yazayım.
beyler ben öymen (hitap etmek gerekırse daha kolay olsun dıye)
bırazdan acıyorum konuyu tum lıstelerı ordan duzenler goruruz suan bızım lıste 11 kişi
arkadaslar konu hazır katılım listesini belirlerseniz ben ilk sayfaya yazayım.
zydar sen ve arkadasların istediğiniz yerden katılabilirsiniz geziye
marmara ereglisinden katılırsanız daha iyi olur
kırklareli mt ilede burgazdan bulusup pınarhisarada dogru gideriz detaylar yeni konu olarak acılmıstır
katılım lıstesını daha hıc belırlıyemedık sımdı soyle dıyım kendı halınde takılan bı arkadas grubu var onlarda bıze katılabılır 1 tane daha motosıklet tamırcısı abımız var o motosıkletı bugun kafa kafaya bmw ıle takasa gırıcektı bılmıyorum artık ne oldu ne bıttı hayabusayı alırsa yada altındakı yamahayı satmassa oda 2 kısı gelmeyı dusunuyodu anlıyacagınız kalabalık olcagımız kesın pekı bu kadar adam olucak nası bısı yapalım ılk bastan mangal dıyoruz kartalkayadamı yemek yesek yoksa kendımız alıpta kendımızmı yapsak bunada bı karar verelım ona gore ayarlıyacagız herseyı
Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
marmara ereğlisi bize ters kalıyo aslında ama konuşurum arkadaşlarla buraya yazarım sonra
samet 29 nisan marmara mt bulusması var duyurular bölümünde
buraya katılacak arkadasları isim olarak yaz eklesin
zydar sizde aynı sekilde o konuya yazarsanız konu dagılmasın nerden katılacaksanız orayı yazın
bence zydar sız dırekt olarak ahmetbey ustunden pınarhısara gelın bulusma yerı phısar olucak yol ustundende ka*tılmak ıstıyen olursa ıst veya baska yerden gelıcek arkadaslarda onları yol ustunden toparlarben luleburgazda veya phısarda olucam bıde ozgur sızde luleburgaza kadar yolu uzatmayın bence ahmetbey yolunu bılıyosun ordan dırekt phısara cıkın
ya ben yanlıs anlamısım neyse ben o gun gelebılcegımı kesınlestıremıyom suan ama ama nakıt sorunumu halledebılırsem tabıkı olur dıyebılırım
Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
biz oradanda katılan arkadaslar olur diye böyle düşündük sizlerde orada olursanız pınarhisara kalabalık olarak gideriz
deer152@hotmail.com mail adresim ekle detayları konusuruz
ya melısı goren varmı gecen gun burgazda ısıklarda bı abıye takılmıs galıba ama karsısındakı motorun 1000cc oldugunu anlıyamamıs galıbaneyse melıss okursun artık bunu)
dur samet ne yaptin,adami makara ettin
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
nasıl anlayamadım?? ne abisi ne 1000 cc'si yok yalnış görmüşün sen. Işıklarda takıldığım doğru, yalnız bir taksiciyle kavga ediyordum, adam beni yolda sıkıştırdı,ben de bir güzel ağzının payını verdim.. ama 1000 cc bi motor yoktu yanımda, R6 vardı yada ben o sinirle mi R6 gördüm bilemem
pınarhisarda olucaz orada uygun bi yerde yemek yiyip sohbet ettikten sonra geri dönücez
Arkadaşlar tekrar merhaba, şuan benim motosikletim yok.Motosikleti olan bir akadaşımla konuşayım eğer gelmek isterse size katılırız.Yoksa gelme ihtimalim zor.Listeye ismini yazdırdı gelmedi olayı olmasın.Görüşürüz...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
arkadaşlar merhaba topiğinize eskişehir mt den katılıorum
bir arkadaşımız bir topik açmış ama ben mt den gerekli desteği göremedim
topik konu dışı bölümünde imza gerekli vicdan sahibi herkese davet başlıklı bir topik
topiğin başında verilen linke imzanızı atıp topiğe katıldığınızı belirtip bir kaç düşüncenizi yazarsanız seviniriz
herkese ii akşamlar
gereken ılgı gosterılıcektır
ozgur sımdı bu gezı planı nasıl hangı gun gelıceksınız bı bılgı ver yaw kafam karıstı
ıns ozer ne dıyım durumlar sakat bıraz herkezınkı ustuste geldı sımdı bende sana kesın bısı dıyemıyorum eger salıhle benım ısler halledılırse ben veya salıh senı alır o konuda sorun olmaz
saolasın sanada ıyı aksamlar arasıra bu sayfayada ugrarsan sevınırız
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)