o bakıyodur yazdıklarımıza evde durmaz bizim gittiğimizde kaçar
o bakıyodur yazdıklarımıza evde durmaz bizim gittiğimizde kaçar
ayıpsınız ya ne kacıcamben phısardayım suan yarın burgaz bakınız gerceklesemıyor ama sıze kesın bı tarıh verıyorum mayıs ayının ılk pazar gunu bugun kesıfe cıktık ıgneada yoluna ben guzel bı pıknık alanı buldum derenın oldugu bı yer hosuma gıttı neyse yarın salıhın motoru burgaza cekıyoruz ondan sonra tek sorunumuz kalıyor pazar gunu ıcın herseyı ayarlamak mangal ufak bısey bende var ya 2 mangal bulucagız yada tek mangal bulup onu buyutucegızodun sorun olmaz komurlerde ayarlanır herkez gelsın ama ne pısırcegız ben dusundum kebapcıya falan 1 gun oncesınden kofte hazırlatalım veya kasaptan et pazar gunu olsunki kımsenın ısının olmadıgı bı gun olsun kımseye engel olmıyalım sımdı lıste baslatalım katılım lıstesı.
1.samet_1987
2.deer_152
3.salih_39
4.meliss
5.??
Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
bende geliyorum 2 veya 3 motor ama diğerleri garanti değil .
tam olarak kac kısı ona gore ısım yazalım lısteye??
1.samet_1987
2.deer_152
3.salih_39
4.meliss
5.zydar
Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
şu anda belli değil arkadaşlar burada değil şu anda o yüzden arkamda artçımda olcak. en fazla 3 motor 4 kişi oluruz
1.samet_1987
2.deer_152
3.salih_39
4.meliss
5.zydar+3 kişi
6.zydar
7.zydar
8.zydar
9.??listeye burdan devam edelim evet arkadaslar arttıralım daha ıst mt nın haberi yok bu ısten artıcak lıste bılıyorum
tamam zydar yapalım su işide bı pazar gunude kafamızı dınlıyelım
evet benim içinde iyi olur ne zamandır oralara gelemiyorum. Bu arada ben soğucaklıyım.
su gezi icin benim biraderle konusayim,belki oda katilir Shalter ile.Ama kesin degill.
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Yazın beni de arkadaşlar. Aksilik olmazsa geleceğim.
lüleburgazlı arkadaşlar dünkü yarış çıkışında 39 LA --- (sonunu okuyamadım) sarı renkli bir racing yanımdan hızla geçti. kimin di acaba.
Garanti bizim tayfadan bi delidir deycem ama tayfada sari racing bi tek salih'te var,onunda motorununun karni agriyomus,Duyduguma gore araya bi 200 YTl falan siki$mi$.Zaten salihim motor o kadar hizli gitmez
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
1.samet_1987
2.deer_152
3.salih_39
4.meliss
5.zydar
6.kızılmaske
1.samet_1987
2.deer_152
3.salih_39
4.meliss
5.zydar
6.kızılmaske
7.özer024
8.
nerdesin be gelcektın bak sen ektın benı ıste
arkadaslar ılerlıyen zamanda yol bılgılerını verıcem suanda dusundugumuz ıgneada yoluna gırınce kartalkaya tesıslerının arka tarafındakı alanda ızgara ve sonrasında yola devam ıgneadaya gıdıp donuste demırkoyu gectıkten sonra dupnısya magarasına gıtmek ordan dondugumuzde pınarhısarda durup braz yol yorgunlugunu atmak sadece pınarhısardan tekrar p.hısara dondugumuzde yapmıs oldugumuz yol 230 km cıvarında olucak.magara yolu suanda duzgun olduguna ınanıyorumılerlıyen zamanda harıta ustunde gosterılıcektır planda degısıklık ıstıyen veya ben daha ıyı bı ızgara alanı bılıyorum dıyen varsa yazsın gercı ıgneada yolunun her tarafı guzel heryerde yapabılırız
arkadaslar konuyu acıaz bu aksam
buluşma yerleri konusunda hem fikir olalım
herkes oraya yasın nerden gelecegii
istanbul mtden gelcek olanlarında listesini koyalım buraya daha iyi olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)