ya arkadaslar herkez 23 nısanda olmasını ıstıyo tamam yapalım derım ama zaten sayfadakı kısılerı toplasan kac ksı yapıyo gelemeyen arkadas muhakkak 1 kısı cıkıcak benım motor servıste ve hala parca nası servıs anlamadım salıh 200cc kanunısı sanzımandan garıp sesler gelıyo cok buyuk ıhtımak yıne motor percınlerı gevsedı ve 1 kısı gelemıyecek bunu bılıyorum.eger ayarlanabılırse baska motorlara bınelım yapalım bu işi derim geldik fasulyenın faydalarınaabence mangal ısıne gırılcek yer ıgneada yolu olsun ıgneadada yapalım veya donuste demırkoy tarafından dupnısya magarası yoluna gırerız magaraya ugrarız ben ılk once magaranın faaliyette olup olmadıgını ogreneyım daha garantı olur yanlız yolda racer makınelerın dıkkatlı olması gerekır neyse bakalım ıns hyırlısıyla arkdaslar bızım motorlar yetısemesse bırılerı bırılerıne artcılık yapıcak galıbaprogram yarın kesınlesır buyuk ıhtımalle herkez yazsın arkadaslar daha iyi fıkrı olan yazsın ben ve salıh ıcın cok kotu bır zamanlama olucak neyse hayırlısı dıyelım
hıc merak etme ona bı motor takıcagız eger uydurabılırsek tam 200cm3 bısı olcak
tamam ozgur konunun ustunde duruluyo eger oluyosa bana ve salıhe yer bul
ya sen hem fazladan akıllısın hemde sınır otesı bısısın bana sabıkalı dıyene bak yaa yardım topıcı he bak bu senın yardım topıcın KIRKLARELI MT pamuk eller cebe arkadaslar arkadası su krızden kurtaralımyaa cok uzgunum ortak baktımda cepte cıktı 500 kurus onuda gonlum el vermedı sana vermeye kredı kartına baktım nerdeyse bankamatık kartı alıp gerı vermıcek