Evet belli pek kimse yok bu sıra.. havalar ısındı,piyasaya daha çok çıkmaları gerekirken, kimseden ses çıkmıyor... nerdesiniz millet????
Evet belli pek kimse yok bu sıra.. havalar ısındı,piyasaya daha çok çıkmaları gerekirken, kimseden ses çıkmıyor... nerdesiniz millet????
şimdi bi arayıp sordum hafta sonu mangal yapmayı düşünüyorlardı ama motogp den haberdar diğiller galiba
gerçekten piknik harika olur.. bence en kısa zamanda güzel bir yerde yapalım.. hele benim haberim olmadan bir yaptığınızı duyayım
muhakkak haber veririz hem bu seklide bi buluşma olursa istanbul mt den arkadaslarda gelir bi hareketlenme olur
ya ben burdayım nereye hemmen kımse yokmus) ozgur avea acık ondan arıyamadım telsım evde az once burgazdan dondum pınarhısara neyse bakın bı hafta sonu yapalım pazar gunune denk getırelım ama bı sorun var benım motorla bırısı dusmustu ya ben 125cc kymcoyu toplatıyorum neyse dayımın motoru var belkı onu alırım o gun bellı olmaz ve salıhın 200cc racerın percınlerı gevsedı onceden on kaldırırken gevsemıstı sımdı bısı yapmadık yıne gevsedı:S neyse benım kymcoda motor problemım yok sadece dıs gorunumu toparlıcam ve melıs abla senıde beklerız abla bı kararlastıralım bakalım motoru bu aksam bırakayım bu hafta olursa bu mangal super olur bence duruma gore hareket edelım
ya bıde hayırlısı olsun daha yenı farkettım yenı makıne almısın hayırlı surusler sana askerden geleyımde bende aldıgımda ogretırsın banada bısıler fazla bı bıllgım yok duz yolda gıderım ama yuksek cc ile vıraja nasıl gırcegımı bılmıyom mesela bahsetmıssın ozelde ben bu motoru verınce bellı olur hersey
Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
hişttttttt ne oluyo orda piknik mangal falan ne iş hemde ben yokken ha kim yapomuş bakim o mangal partisini
arkadaslar bu pazar moto gp var biliyorsunuz diyilmi bakın 29 nisan olsun mangal partisi istanbul mt den de gelecekler olur kalabalık oluruz ne dersiniz
ozgur 29 nısanda bırılerının ıslerı olabılır bız en ıyısımı bunu mayısın ılk haftasına atalım dıyorum hem herkez kendını ayarlar bol bol vakıt var motorlarıda bı cıkartalım hayırlısıyla dıs gorunumde bozugum cok var
Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
sen bosver dis gorunusu oglum,artik sen hazir askersin .,sen takil artik istedigin gibi,o isler fani isler .
salih'in racer ile ilgili bi fikrim var ama kabul ederse .salihin racer'a bi IJ motoru takalim soyle en rusundan.bak ariza yapmaz,az yakar ,mis gibi gezer.kim anlaycak dimi ?kizlar gordumu racing iste al sana
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
29 Nisan aslında iyi olurdu.. bence bu tarihi bir daha düşünün arkadaşlar.. peki piknik yapılacak yer alternatifimiz var mı?
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
deer para olaylari fena bozuldu,bir sure az online olcam herhalde...
Demek sende Lüleburgazdansın Lüleburgaz merkezdenmisin motosikletini ve seni hiç dışarıda görmedim.Geçenlerde yeni aldığını yazmıştın,şimdi bulunduğun yerin Lüleburgaz olduğunu görünce şaşırdım.Nasıl olduda seni ve motosikletini görmedim hayret Başka Lüleburgazdan kimler var arkadaşlar???
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)