Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Arkadaşlar ben burgaz içinde dolaşmıyorum daha öncede söylediğim gibi
Neden kipa ya gidiyorsunuz Salih in oraya DİVA ya neden gitmiyorsunuz hafta sonu gelin gidelim genelede oralarda oluyorum.
Beni bilmiyorum görenizniz var mı ya da tanıyanınız yolda görürseniz gelin tanışalım
Kaya
VATANIMI SEVİYORUM
smirnouf iyi yapmıssın ya pınarhisar mt ne oldunuz kayboldunuz o kadarcık yerde kayayı bile bulamadınız
tamam kaya senınle bı pazar gunu goruselım ben motorumu satıyorum ama hem sana amblemlerden vereyım takmak ıstersen pazar gunleri divaya ugrarız nyse tanısmak dlegıyle kıb bu arada satılık cooper yada kros varsa yazın bana
deer iş phısarda hafta ıclerı phısardayım bılıyosun.pazar gunu tanıscagız kısmetse hee bak bugun kım geldı kım bugun ummet abı burdaydı ızmıre dogru yola cıktı len ıs saatındeydım oylesıne cıktım sıgara alıcaktım opete gıttım serbulentın yanına bı baktım ummet abı vayy be dedım sans abı falan muhabbet tabı braz sonra ayrıldık neyse butun cevre motorcular kendısını nısan 15 ten sonrakı pazara ayarlasın guzel bısıler yapıcagız ıns ıgneada yoluna cıkmayı dusunuyoruz deer sen gelmezsen gelıp ıstanbuldan alırım seni
Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
gelirim tabiki samet neden olmasın bu hafta sonu bizde istanbuldan birkaç arkadasla corluya gidicez vaktiniz varsa cocukları toplayıp gelin balık yada köfte yeriz istanbul mt yede bakarsınız detaylar için
ok ıst mt sayfasına gun kesınlesınce yazıcam
Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
Igneada yolumu ,amannnnn , omrum o yollarda motor yatirirken gecti )
simdi yine soyluyorum,yaninizda olmak vardi.
Safak 2 ay
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
bişey kalmamıs sinan ha gayret
hafta sonu geziye geliyorsanız çerkezköy veliköyde yalı restorandayız
tabiki zordur ama genede az kalmıs gel de bu yaz kırklareli baya hareketli olacaga benziyor
pınarhisar ın internet baglantılarında bi sorunmu var millet kayıplarda
Ya haftalardır son sayfa değişmedi gitti.Bİr şeyler yazayımda değişsin bariiiiiiiii.Ne zaman son sayfaya baksam en üstte trakyalının ayık gezdiği nerede görülmüş yazısı ile karşılaşıyorum.Kimse birşey yazmıyormudur nedir Sıkıldım yaneeee.Neyse herkese slmlar bu arada
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
selam herkese,, ben de epeydir yazmamışım buraya... eee ne zaman geziye çıkıyoruz artık yapın bir planda,beni de dahil edin.. yeni motor aldım ya artık mesafenin bir önemi yok uzun yollar vııızz gelir (hoş uzun yoldan sonra belim de ve kolarımda ağrı oluşuyo ama olsun )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)