Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
20. sayfa BirinciBirinci ... 10181920212230 ... SonuncuSonuncu

[Kırklareli - MT]

REKLAM ALANI
    SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    Alıntı deer_152 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    trakyalının ayık gezdiği nerde görülmüş bıraksanda aynı bırakmasanda
    artik ben ayik geziyorum.Alkole tovbe ettim deer
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    yamaha gts 1000

merhaba

Arkadaşlar ben burgaz içinde dolaşmıyorum daha öncede söylediğim gibi

Neden kipa ya gidiyorsunuz Salih in oraya DİVA ya neden gitmiyorsunuz hafta sonu gelin gidelim genelede oralarda oluyorum.

Beni bilmiyorum görenizniz var mı ya da tanıyanınız yolda görürseniz gelin tanışalım

Kaya
    VATANIMI SEVİYORUM

deer_152 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    smirnouf iyi yapmıssın ya pınarhisar mt ne oldunuz kayboldunuz o kadarcık yerde kayayı bile bulamadınız

samet_1987 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco ck 125_.........
    Alıntı beleczoc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ben burgaz içinde dolaşmıyorum daha öncede söylediğim gibi

Neden kipa ya gidiyorsunuz Salih in oraya DİVA ya neden gitmiyorsunuz hafta sonu gelin gidelim genelede oralarda oluyorum.

Beni bilmiyorum görenizniz var mı ya da tanıyanınız yolda görürseniz gelin tanışalım

Kaya
    tamam kaya senınle bı pazar gunu goruselım ben motorumu satıyorum ama hem sana amblemlerden vereyım takmak ıstersen pazar gunleri divaya ugrarız nyse tanısmak dlegıyle kıb bu arada satılık cooper yada kros varsa yazın bana

smirnouf iyi yapmıssın ya pınarhisar mt ne oldunuz kayboldunuz o kadarcık yerde kayayı bile bulamadınız
    deer iş phısarda hafta ıclerı phısardayım bılıyosun.pazar gunu tanıscagız kısmetse hee bak bugun kım geldı kım bugun ummet abı burdaydı ızmıre dogru yola cıktı len ıs saatındeydım oylesıne cıktım sıgara alıcaktım opete gıttım serbulentın yanına bı baktım ummet abı vayy be dedım sans abı falan muhabbet tabı braz sonra ayrıldık neyse butun cevre motorcular kendısını nısan 15 ten sonrakı pazara ayarlasın guzel bısıler yapıcagız ıns ıgneada yoluna cıkmayı dusunuyoruz deer sen gelmezsen gelıp ıstanbuldan alırım seni
    Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])

gelirim tabiki samet neden olmasın bu hafta sonu bizde istanbuldan birkaç arkadasla corluya gidicez vaktiniz varsa cocukları toplayıp gelin balık yada köfte yeriz istanbul mt yede bakarsınız detaylar için

samet_1987 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco ck 125_.........
    ok ıst mt sayfasına gun kesınlesınce yazıcam
    Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])

hadi bakalım katılımlarınızı bekliyoruz toplanalım şöyle bi hepberaber

Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    Igneada yolumu ,amannnnn , omrum o yollarda motor yatirirken gecti )
    simdi yine soyluyorum,yaninizda olmak vardi.
    Safak 2 ay
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

bişey kalmamıs sinan ha gayret

hafta sonu geziye geliyorsanız çerkezköy veliköyde yalı restorandayız

Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    bişey kalmamıs sinan ha gayret
    ama deer son zamanlar hic gecmiyor

tabiki zordur ama genede az kalmıs gel de bu yaz kırklareli baya hareketli olacaga benziyor

pınarhisar ın internet baglantılarında bi sorunmu var millet kayıplarda

Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    tabiki zordur ama genede az kalmıs gel de bu yaz kırklareli baya hareketli olacaga benziyor

pınarhisar ın internet baglantılarında bi sorunmu var millet kayıplarda
    Sorun yok galiba ama salih'in motorda sorun varmis.gecen gun nette oyle soyledi.sansimandan ses geliyomus.simdi ustaya verecegi paranin acisindan nete falan girmek aklina gelmez

Motosikleti
    racer200 şimdi ameliyatta
    Alıntı SmirnouF adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sorun yok galiba ama salih'in motorda sorun varmis.gecen gun nette oyle soyledi.sansimandan ses geliyomus.simdi ustaya verecegi paranin acisindan nete falan girmek aklina gelmez
    ne parası vercekmişim len kanuni saolsun sonuçta garantisi var götürecez yapacaklar hemde tıpış tıpış malı satmakla iş bitmez daha garantisi bitmedi

salih sen garantiye fazla güvenme bence

Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Ya haftalardır son sayfa değişmedi gitti.Bİr şeyler yazayımda değişsin bariiiiiiiii.Ne zaman son sayfaya baksam en üstte trakyalının ayık gezdiği nerede görülmüş yazısı ile karşılaşıyorum.Kimse birşey yazmıyormudur nedir Sıkıldım yaneeee.Neyse herkese slmlar bu arada
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

slm özer kırklareli mt de bi durgunluk var bakalım hayırlısı

Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    slm özer kırklareli mt de bi durgunluk var bakalım hayırlısı
    Doğru söylüyorsun, kışın daha canlıydı
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

wallahi öyle bu cocuklar nerde bi arayıp sorıyım bari

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    selam herkese,, ben de epeydir yazmamışım buraya... eee ne zaman geziye çıkıyoruz artık yapın bir planda,beni de dahil edin.. yeni motor aldım ya artık mesafenin bir önemi yok uzun yollar vııızz gelir (hoş uzun yoldan sonra belim de ve kolarımda ağrı oluşuyo ama olsun )

slm meliss ancak bizim cocuklar bayadır kayıp

20. sayfa BirinciBirinci ... 10181920212230 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler