kötüye birsey olmaz yaw aynen devam ama artcıdan hala ses yok
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
ses soluk cıkmıcak tabı calısan adamız bız (iş adamı) walla motorları grajdan cıkartamıyoz para lazım gezıye para lazım motoru toplamaya para lazım walla bızım şafak karanlık yaza adam gıbı gezmek ıstıyosak mesai ustune mesaıye kalmamız lazım su mart nısan mayıs ayları bızım ıcın boyle gecebılır benım askerlıkte yakın bılıyosunuz orayada para lazım dıgerlerı kafaya gore takılabılır ama ben braz sıkıya gırıcem ıste
Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
senin birikmişin iyidir şimdi aksam eve neren gidiyon bakalım
canakkale icinde cadır kurucaz 06:30 istanbuldan cıkıcaz 08:00 gibi tekirdag merkezde yada baska belirleyeceginiz bir noktayı haber edin
haklısın sinan bence sen bu son günlerini iyi bi şekilde gecir samet sonra cok ararsın
yaww deer yine yanliz kaldik forumda.yine topic basligini en altlardan cikardim.
salih evine pc alip net baglatiyo ve simdi piyasada yok.digerleri ne oldu hic belli degil.
hadi gencler biraz hareket,biraz geyik,biraz polemik istiyorum
ya arada gırebılıyoruzsalıh pc aldı bıldıgım kadarıyla baglantısıda kurulmus olabılır neyse bız pazar sabahı 5_30da cıkıyoz yola onun makıneyle cıkıyoruz tek motor yanı ve uykulu olucak makıneyı ben kullanıcam benım kymco hasta braz onu yormak ıstemıyorumsımdı koskoca kırklarelı mt den bı salıh bıde benmı cıkıyorum canakkaleye helal olsun be ne dıyım kırklarelı mt bızmısıkte haberımız yokmus.
benı yakaladıgını bılıyorum okuyodum sonrada yazı bıraktım
Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
fırtına öncesi sessizlikmiş bu baksanıza canakkaleye gidiyorlar helal olsun wallah
ben sana ne dedim bak hemen cevap gelir ehehehehehehehehehehehe
ozgur snde pazar sabahsımı cııyon bıızmle yoksa salıh fıkır degıstırıp cumartesındenmı cıkıyo neyse yazında ben onu ancak cumartesı gece olunca yada pazar sabahı saat 5_30 da gorucem anca eger planda bı degısıklık varsa yada sen bızımle pazar gunu cıkıyosan yada salıh fıkır degıstırıp cumarrtesınden cıkıyosak yazın ıste neymıs tekırdagda bulusma yerı falan yazmısta sasırdım yanı normalde tek motor sabahın saat 5_30da yola cıkıyoduk plan oyleydı yanı
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)