kırklareli mt bi resi atamadınız yaw bu arada smirnouf ta piyasada yok cok korkuttuk galiba
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
yok yaw iyi şeyler konustuk merak etme metin hadi bak atamıyorsan söle ben burgazdayım gene geldim ona göre
@deer
bu isi yapsan yapsan sen yaparsin ancak deer
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
bekleyın ben bagalntıyı kuruyorum benım hayırsız arkdasımla)
Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
iyi bağlada kaçmasın :Ddeer yine ne zaman geldin yaw:Dsende nerden çıkacağın belli olmuyor ha:D
iki gündür burgaza gelip gidiyordum işlerim vardı ugrama fırsatım olmadı motosikletle gelmemiştim pazargünü bursaya gidiyoruz uludaga cıkıcaz
pazarteside ümmet bi geliyormus pınarhisara haberiniz olsun fuar biletlerinizi almayı unutmayın fuara gelirsiniz istanbula
su metininde kulagını bi çekin be kardesim resimler yalan oldu bak gelirim pazartesi he ona göre
yeterin artik ne resimmis bunlar be canim sikildi artik.
deer sen alip atsaydinya resimleri hemen.
oğlum bırakı bu muhabbetleri usta ve örnek alınacak bir motorcu abimiz motor kazası sonucu hayatını kaybeti dünnn(zagor=ahmet)abimizzz allah mekanını cennet eylesinn hepimizin başı sağolsunn
kim bu ahmet abi ben taniyommu ?
allah rahmet eylesin :(
kım bılıyomusnuz ben soylıyım ıstanbul endurocular dernegının baskanı bı abımız Allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun arkadaslar yaz gelıyo yollar kalabalık olmaya baslıyo herkezın dıkkatlı olmasını temennı edıyorum
Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
deer gozunu sevem bi daha resim atma islerini sen yap.
iş için cıkmıstım yola bu maksatla yanıma kamerayı almamıstım salih scekti fotoları ama bi kargasdır devam ediyor hala bi sonuc alınmadı malum bnim telefon takoz tabirinde olanlardan malesef resim cekmiyor
bu arada gün yaklasıyor millet canakkale icin biz cumartesi sabahtan yola cıkıcaz sizde durum nedir
deer_152 nabarsınnn kanki benim makineyi koymuşsun oraya akşama ben sana yeni fotolarını göndericem gör makinayı
o kista gezi yapmak hakkatten zor is deer,insallah hasta olup 1 hafta yataga hapsolmazsin
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)