Havalar biraz daha ısınsın forum olarak bir buluşma yapar muhabbet ederiz ;)
Motorun bi önemi yok.Maksat tanışmak.Zaten ben grup gezilerine katılan biri değilim,senede 1 veya 2 uzun yol yaparım o kadar
Merhaba, Kayseri'deki Yamaha bayisini bileniniz var mı? R25 almayı düşünüyorum ama Kayserideki bayide var mıdır emin değilim.
Yok ben değildim.
Benim bildiğim yamaha bayi kayseride yok.honda,bajaj vs var.
Kayseri'de Yamaha bayii yok, servis de yok. Her biri 300km uzakta olan Ankara, Adana, Mersin, Konya arasindan tercihinizi yaparsiniz artik. Unlu Motor artik satmiyor Yamaha. Uzucu ama Yamaha'nin da pek umrunda oldugunu sanmiyorum Kayseri'nin.
Kayseri kim ki zaten Ben şuna bağlıyorum motosiklet bayiisinin olmamasını(genel olarak motosikletin yaygın olmayışını(bakın kültürün oluşmasını geçtim); Kayserinin şehir düzenine baktığımızda yollar geniş sokaklar ferah düzenli bir şehir nispeten. Araçla bir yerden bir yere ortalama 15 20 dakikada bilemedin yarım saatte ulaşabiliyorsun. Yani trafikte takıldım derdi yok. Gerçi son zamanlarda adım başı mantar gibi trafik lambası dikildiği için ışıklardan geçmek bazen zulüm olabiliyor. Gelelim hava şartlarına. Malum Kayseride kış uzun sürüyor.Yerde kar kalmasa bile ayaz yok mu o ayaz o bitiriyor adamı. Sadece ayaz değil bide bunun yağmuru çamuru rüzgarlı günleri var. Durum böyle olunca insanlar arabayı tercih ediyor.
Yeni üniversitelerden umutluydum ama gelenlerin çoğu Kayseri bebesi olunca aileleri hemen altlarına arabayı çekiyor. Anlayacağınız özel universiteye giden zengin Kayseri bebelerini aileleri arabayla kandırıyor e çocukta halinden memnun
Zenginlere gelmişken adam zaten rahatına düskün belli bi yaşa gelmiş niye rezil olacam diyor motorum kışın garajda durur yazın binerim diyor.Eyvallah ne güzel. Bunlarda tatlı su motorcusu grubunda saydığımız kesim. Bunları 3 4 aylık dönemde caddelerde görürüz
Çok uzattım ama Kayseri için bu meretin yaygınlaşmaması için iki ana sebep var: 1-İklim 2-Arabayla kısa sürede istediğin yere ulaşım.
Sizinde aklınıza gelen varsa ekleyebilirsiniz bunlara ek olarak
2010 Erciyes Üni mezunuyum. Koskoca üniversitede şaka gibi sadece 5 kişi motorla gelen öğrenci vardı, Bunlardan biri de ben Bir tane de yabancı dillerde bir hocada vardır, o kadar.
O zaman bir elin parmağını geçmiyormuş. Şimdi de iki elin parmağını geçmez heralde
Univerisete tas catlasa 7 tane felan var,motosiklet kulturu cidden Kayseride hiic yok ayaz olayi bunda bayagi etkili,e geriye ne kaldi suraya buraya gitmek icin keyfi kullananlar bunlarinda kendi arasinda hicbir bag yok (varsada pek bi ise yaramiyor bence )bazı "buyuk" motosiklet kullananlar haricinde,genelde motosikletli birini gorunce selam veririm karsilik olarak sacma bakislar aliyorum ama olsun alisirlar belki bir gun bu selamlasma işine,kısacası Kayseri de isimiz cook zor
Arkadaşlar 11,05,2016 tarihinde Ünlü Motorsiklette Bajaj markasına ait olan otomobilin yani Qute nin test sürüşü var.Hepinizi beklerim.
ÜNLÜ MOTOSİKLET 3S ANA BAYİİ (SATIŞ -SERVİS -SATIŞ SONRASI HİZMET)...''BAJAJ''MONDİAL''KYMCO''FALCON' 0352 320 6791
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)