neden olmaz
madem gelmiyosunuz kendinizi tanıtın kimsiniz necisiniz kayseride 8 senedir niçin bulunuyosunuz bunlara bir açıklık getirin
gençler nasılsınız.şu saat itibariyle 1 aylık gezimi tamamlamıs bulunuyorum..bi ara çıkalım ya asfaltı ağlatalım tuni napan lan sen biraz kibar ol bu kacıncı olay.yeter gari adımızı iyice kötüye çıkardın.gruptan atarız bak seni
teşekkürler ferhat abi,yusuf abi akşam sizde gelsenize beraber gezelim
bakalım hakanım..kaç gündür motor üstünden inmedim arkam düzleşti valla..biraz dinleneyim gelecek olursam haber ederimm...
abi benimde aynı şekilde zaten fazla biyere gidecek değiliz en fazla yukarı talasa gideriz.Ayrıyetten ben hasta hasta gelecem
selam arkadaslar ben de sabaha karsı ankara dan geldim yorgunum ama aksama çıkarsanız bana da bi alo diyin olur mu görüsürüz.yusufum hosgeldin bu arada
kimsenin geleceği yok akşama. yosif bile çıkmak istemiyo. ben hakanla öyle bir iki tur atacaz talasta. saat 6 da onunla buluşacam. gelmek istersen ararsan bizi ii olur
yine kontürüm yok ta
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
akşam benim burada buluşup tellioğluna gidelim
Yüksek Kalite Üstün Performans
Sevgili Kayseri'EMTİ... Motosiklet bağımlı kardeşlerim,(Başka bağımlık değil)Bu işe gönül vermiş güzel insanlar hepinize iyi geceler demek istiyorum ve diyorum ,,Bu endurocu kardeşiniz Yakında çok pis dönüş yapacak yeni motoru ile
altı''AT''mış
coştum yine dalgalanıyorum beeeen, yine yine deeelleniyorum ben sana da ii geceler ferhat abi
Günaydınlarr..
ya dün akşam tellioğlunda gördüm sizi uğrayamadım yanınıza :(:( o Hyosung'u canlı canlı yakından görmek isterdim nede olsa hayaliyle yaşıyoruz :D en kısa zamanda bi toplanalım hem tanışmızda oluruz ?? hemde bende tam anlamıyla kayseri mt den olmuş olurum
:bounce:
günaydın arkadaşlar.dün akşam için gelenlere çok teşekkürler.yeni yer de çok güzel sakin ve güzel inşallah bi gün gelecek orayı kapatacak kadar çok kişi gelecek.
hakan gezi fotoğraflarına bugün bakmak nasip oldu.gerçekten güzel yerler ben 3 sene önce aynı rotayı takip etmiştim ama arabayla.inş bigün motorla da gidicem.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)