günaydın kayseri mt yeni mekanımız tellioğlu cafe süper bir ortam sahibi ferdi beyde bize çok yardımcı oldu onada buradan tşkr ederim
günaydın kayseri mt yeni mekanımız tellioğlu cafe süper bir ortam sahibi ferdi beyde bize çok yardımcı oldu onada buradan tşkr ederim
Yüksek Kalite Üstün Performans
günaydın arkadaşlar evet ben ferhat deilim bunuda istediğiniz zaman ispatlaya bilirim ama dün çok kaba konuştunuz tuncay bey ve ünlü motor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:22 PM ----------
tellioğlu unlu mamülleri bizim binanın yan tarafında
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:24 PM ----------
neyse artık bir özür dilersiniz benden artık
benimle tekteker cesareti olan varmı:queen:
sizin bina gökkuşağının oralardamı
ewet polbayın çapraz karşısı
Bunu fake olup olmadığınızı öğrenmek için sormuştum ferhat abi galiba bilmezdi bu soruyu
---------- Post added at 13:04 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------
İşte gezinin linki
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post1699560
hoş geldin hakan. evet bende yeni keşvettim benim velespitte geri vites varmış seninkinde yok diye kıskanma.
şimdi fotolarına bakacam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:26 PM ----------
önceden ferhat abi fake progil oluşturarak işlettiği için bizde bu sefer direk o geldi aklımıza. o yüzden öyle kaba konuştuk. üzgünüm.
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
güzel gezmişiniz
fake nedemek
sen o sırada bi güneydoğu anadoluturundaydın..
yoksa ayıp ediyon. hatta dün lafın da geçti hakan nerde felan die. sonra söyledik gezide şöyle şöyle die. o yüzden çağırmadık. yoksa çağırırdık
ii ozaman akşam biraz dolanalımmı serin serin oralarda asvalttan sıcak vuruyor insanın yüzüne hasta oldum oralarda
tamam akşama çıkarız. zen ben buhafta sonu gidiyom kısmetse. yaz stajım bitecek. artık eylül sonunda gelecem kayseriye
tamam 18:30 da polinin orda görüşrüüz
bu gün akşam olmaz ancak cumartesi akşamları çıka bilirim ben müsaitseniz buluşa biliriz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)