Efendim günaydınlar herkese Hayırlı işler bol kazançlar,bastığınız yer altın olsun..
size de günaydın abi ferhat abi seninde bastığın çil çil cumhuriyet altını olsun
merhaba hemserilerim
bende kayseriliyim ama almanyada yasiyorum! memleketimizde cok race tipi motor kullanan varmi?
nalat olsun bu gaz telini icat edene. neden standart tel kullanmıyorsa bu kanuni
bu gün sağ olsun mehmet abiyle getirdik motoru dükkana kadar. orda ben de aldım yüksek rolantide gaz teli olmadan 3.viteste 40 km ile anayrta eve geltirim. bide yolda yağmur yağıdı donuma kadar ıslandım..
gaz teli bulamadık kayseride sipariş verdik inşallah gelcek
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
günaydın kayseri mt
Yüksek Kalite Üstün Performans
günaydın. bu ne yağmur bu ne soğuk yazın ortasında arkadaslar.fren hidroliğini neredeyse yarısını çatlayan seviye camından döktüm artık ön fren yok gibi havalar düzelene kadar benim ecdere binemeyeceğim heralde.
Yağmurlu havada motor sürmeyi daha çok severim ama arka çamurluk delik üstüme su sıçratıyor. Memet gelince haber edecen unutma...
sağol memedim biliyorum zatenherzaman gelebileceğini.senin oraya kadar gelirim de yağmurda gecen tuncay gibi sırılsıklam oldum.hasta olucam bu gidişle
biliyoz abi her zaman yardımcı olursun. sen olmasan biz ne yapardık
çok yaşa başkanımız
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:52 PM ----------
motorcu adama bişey olmaz
pak ben donuma kadar ıslandım ama hasta olmadım
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)