malın teki park halindeyken koca motoru görmeyip onden bi dokundurmus.. arkadaslar uyarmasa altına alacakmıs.farımı 1 cm kıyıdan dikkatli bakmadn görülmeyecek sekilde çatlattı sığır...
malın teki park halindeyken koca motoru görmeyip onden bi dokundurmus.. arkadaslar uyarmasa altına alacakmıs.farımı 1 cm kıyıdan dikkatli bakmadn görülmeyecek sekilde çatlattı sığır...
onla geçmiş olsun yusuf abi sende bişey yokya önemli olan bu..
bi maxi scooter olsa da binsem Burgman 650 Executive gibi...
işin gücün cruiser be tunii
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:02 PM ----------
Desene barış mt'ce depreşimdeyiz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:05 PM ----------
Geçmiş olsun yusuf,mal'a gelecek cana gelsin gerisi önemli değil
motoru boş ver malda bi şey varmı ... geçmiş olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:54 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:52 AM ----------
benimde cosmos sevgim depreşti
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:58 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:54 AM ----------
bu arada koca motor senin hyomu oluyo
Yüksek Kalite Üstün Performans
slm kötü kayseri motorcuları
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:03 PM ----------
ne olmuş bu mali kriz sizi öldürmüş bea çay paranız bilem yok yaaaa:D:D:D:D
ÜNLÜ MOTOSİKLET 3S ANA BAYİİ (SATIŞ -SERVİS -SATIŞ SONRASI HİZMET)...''BAJAJ''MONDİAL''KYMCO''FALCON' 0352 320 6791
nasılsın barış
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:12 PM ----------
barış ben kaçar herkese slm söle görüşmek üzere size iyi gezilerrrrr
ÜNLÜ MOTOSİKLET 3S ANA BAYİİ (SATIŞ -SERVİS -SATIŞ SONRASI HİZMET)...''BAJAJ''MONDİAL''KYMCO''FALCON' 0352 320 6791
teşekkür ederim abi a.s sende kendine iyi bak
haha haklısın başkan çok büyük motor hyo.
yosif pembe olsaydı motor daha ii dikkat çekerdi, o zamanda KOSKOCAhyona dokundurmazlardı...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:34 PM ----------
o0oo fatih nasılsın? yüzünü gören cennetlik bea çarşı iznine çıkabiliyormusunuz artık?
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
cumartesi çarsı izninden sonra pazar izni ilde buradayım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:08 PM ----------
ben buradayım ama kimseler yok neyse bakalım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:32 PM ----------
bu arada ecz. ÇIRAĞI uğur abi geçmiş olsun sana da
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:32 PM ----------
hadi ben kaçar iki gezelim o köşe senin bu köşe benim
sende amma agresifsin yusuf. tamam sustum. bi daha şaka da yapmam
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
günaydın kayseri
Yüksek Kalite Üstün Performans
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)