ne zman görces velespitini
ne zman görces velespitini
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
Yemek ısmarlayamam ama !!! simit ısmarlarım plaka masrafları için bilene param yok bi destek çıksanız bana
arkadaşlar pazar sabahı buluşma saati 06:00 hareklet saati 06:30 ona göre
Yüksek Kalite Üstün Performans
geç kalanı beklemeyiz ona göre
la oglum amca oglunun dügünü var ben nasıl geliyim
Yeni motorun hayırlı olsun Ferhat Bey Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin...
ferhat abi kusur abakma bu gün gelemdim dükkanın oraya. işlerim vardı.. e bi foto koyda gözümüz gönlümüz açılsın. bakalım kuyruğu yamuk mu değil mi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:15 PM ----------
o0oo murat abi seni buralarda görürmüydük özlettin kendini yaw
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:16 PM ----------
düğün gündüz değil ya. akşama yetişirsin inşallah
Çok çok teşekkürler aslan daha iyisi sana olsun ama,lütfen bey demiyelim birbirimize çok resmi oluyor ferhat diyebilirsin bana
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:27 PM ----------
Valla tuni bende gelemedim o saatte,gelsende beni bulamazdın zaten ancak mehmetle akşam saat 20:00 da toparladık motoru,resimler mehmet'te..
Hep benim kuyruk birazda senin kuyruğu düzeltsek ne olur yanii
durumu düzelteyim size benden parmak tatlısı söz pardon şeker pare diyecektim....selamlar
Mehmet sana ayrıca teşekkür yardımların için
valla gel dedin geldim ferhat abi 2 saat bekledim gelmedin bende saya saya geldim geri eve hatta o sinirle full dolu sigaramı unutmusum.
aşkolsun fehat abi ben tam 3 saat bekledim yani bana bir açma
barıs oss yi de geçtin artık sana da bi motor almanın zamanı geldi dimi
Ben biliyodum gelmeyecegini o yuzden evden cikmadim. Hava da amma kotu ya bi isinamadi
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)