düşenin dostu mu?sen niye satmıstın abi motoru sorması ayıp?
Yakında anlarsın
biliyorum da ondan soruyorum zaten.düşenin dostu olmaz deyince bi hatırlatayım dedim..duygu sömürüsüne gerek yok yani
1 cakma cruiser
2 yakinda kirlikikten hurda olacak
3 inek bile gecer
4 titresimi var
Caracal sana yakismaz sana R1 yakisir ferhat abi
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
grubumuzdan kimseyi düşürmeyiz benim taka emrinde olsun
:cat:ZAMANTI SÜRÜCÜ KURSU
AHMET ERGÜN
yaa arkadaşlar ne oluyo bize 1 aydır bir faaliyetimiz yok neysee herkes kendini ayarlasın yok işim yok başka bi şey demesin bu ayın 21 de pazar günü sabah saat 06:30 da buluşuyoruz plan sabah kahvaltısı yahyalı şelalleleri mangal ve geri dönüş sakın kimse ben gelmiyorum demesin.....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:23 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:21 AM ----------
bütün gruba duyurulur herkesin haberi ola
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:40 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:23 AM ----------
sen motorsuz yapamazsın
Yüksek Kalite Üstün Performans
ne makinası bizm neden haberimiz yok?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:26 PM ----------
abi sabah 6:30 da diyosun da kesin bi hareket saati belirleyelim. geç kalan gelmesin yoksa milletin keyfini beklemekten bazen geç kalıyoz. hakı değilmiyim?
TDM'900 aldım tuni insan bir hayırlı olsun der
oo hayırlı olsun ferhat abi ne zaman ıslatıyoruz
vatana memlekete hayırlı uğurlu olsun ferhat abi.
artık bi tur verirsin deme
Mehmet seni az daha ess geçiyormuşum pardon görmedim mesajını teşekkürler daha iyisi sana olsun kasayı bensiz açma yarın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:56 PM ----------
Teşekkürler Tunii,ne demek efem ne demek sana 10'tur feda olsun yalnız bu TDM'nin biraz küçüğü!!!görünce anlarsın nasıl olsa
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)