Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Kayseri - MT]

REKLAM ALANI
    ünlümotor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kayseri yamaha bayii
    Alıntı ferhat_se adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet yusuf yaklaşık 5'kg verdim ...

Temizlik hastası tuni,hadi bakalım görecez nasıl temziliycen mötörü
    ahaha tuni veya yusuf mu temizleyecek motoru abi tutturmuşlar bir sınav bahanesi öyle devam ediyorlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:03 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:56 AM ----------

bir iki resimde benden

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:03 AM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:05 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:04 AM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:06 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:05 AM ----------

canım kardeşim yaa haziran 26 yemin töreni iple çekiyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:06 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:06 AM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:06 AM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:09 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:08 AM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:10 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:09 AM ----------

tam 16 gün oldu gideli
    Yüksek Kalite Üstün Performans

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    reflexiv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    benim resim koymama gerek kalmamıs canım hyom benim.600 f den güzel duruyor.maşallah diyin

Tundzhay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Temizlik hastası tuni,hadi bakalım görecez nasıl temziliycen mötörü
    yok estafurllah sen dururken bize düşmez. ne temizlşk hastası. senden iyi hasta yok bu konuda ferhat abi
    Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!

değil mi tuni bizim çalıstığımızı onlar çalıssa motorlarının motor olduğu bile anlasılmaz kirden

haklısın yusuf herhalde hurdalıktan demir parçası getirmiş gibi oalcak

Motosikleti
    kayseri yamaha bayii
    dün akşam itibariyle 1 adet 100 ukh 1 adet bianchi 110 cosmos 1 adet te ineğim var isteyene hepsi satlıktır

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:44 AM ----------

Alıntı reflexiv adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    değil mi tuni bizim çalıstığımızı onlar çalıssa motorlarının motor olduğu bile anlasılmaz kirden
    sadece gülüyorum yusuf benim motorda bırak kir toz bulamazsın toz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:01 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:45 AM ----------

arkadaşlar herkes için uygunsa cumartesi günü saat20:00 toplanıp(buluşup ) bi çay içmeye gidelim hep birlikte

noldu abi almadınmı makineyi

Motosikleti
    Ybr
    Heee bak şimdi açıklama duygusu oluşu verdi bende

Günlük 15 saat çalışıp gece yarıları motorumu yıkayıp pasta cila çektiğimi bilirim ben,bu işin başını kaşıyacak zamanının olmaması ile alakası yok motor aşkı varsa motorun pırıl pırıl olur örnek benim eski ybr o'motoru mehmet'in oraya koysak motor sıfır niyetine satılırdı plakayı sök kimse bilmez,birde km saatini.. dimi mehmet

Motosiklet aşkı çok ayrı birşeydir arkadaşlar,bunun titizlikle alakası yok!!!seviyorsan zaten ona bakarsın...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:26 PM ----------

Alıntı Tundzhay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haklısın yusuf herhalde hurdalıktan demir parçası getirmiş gibi oalcak
    seninki olmak üzere tunii

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:27 PM ----------

Alıntı ünlümotor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1 adet te ineğim var isteyene hepsi satlıktır :cherry
    İnek kaçbinde mehmet az kullanılmışmı çokmu!!!birde marka ve modelini rica edeyim

Heee bak şimdi açıklama duygusu oluşu verdi bende

Günlük 15 saat çalışıp gece yarıları motorumu yıkayıp pasta cila çektiğimi bilirim ben,bu işin başını kaşıyacak zamanının olmaması ile alakası yok motor aşkı varsa motorun pırıl pırıl olur örnek benim eski ybr o'motoru mehmet'in oraya koysak motor sıfır niyetine satılırdı plakayı sök kimse bilmez,birde km saatini.. dimi mehmet

Motosiklet aşkı çok ayrı birşeydir arkadaşlar,bunun titizlikle alakası yok!!!seviyorsan zaten ona bakarsın...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:26 PM ----------

seninki olmak üzere tunii

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:27 PM ----------

İnek kaçbinde mehmet az kullanılmışmı çokmu!!!birde marka ve modelini rica edeyim
    abi en sonki cevabına bittim yaa hala gülüyorum

Motosikleti
    kayseri yamaha bayii
    İnek kaçbinde mehmet az kullanılmışmı çokmu!!!birde marka ve modelini rica edeyim [/QUOTE]

abi sıfır km tek parça boya var

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:49 PM ----------

noldu abi almadınmı makineyi
    yok yusuf paramı aldım 2 tanede motor aldım

Motosikleti
    kayseri yamaha bayii
    cumartesi herkes geliyo demi saat 20:00 da

iyi de abi bunlar kalan parayı tamamlıyo mu ki? hani bana satacaktın.oyle olsun küstüm gonusma benle

abi pazar günü benim sınavım var büyük ihtimalle gelemem gibi
    ama benim sağım solum belli olmaz sen yine koordinatları ver:D

Motosikleti
    kayseri yamaha bayii
    iyi de abi bunlar kalan parayı tamamlıyo mu ki? hani bana satacaktın.oyle olsun küstüm gonusma benle
    1500 lira kalıyo kafanı yorma sonunda tekrar bana gelecek o motor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:10 PM ----------

cumartesi saat 20:00 da unutmayın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:10 PM ----------

bu arada geçmiş o9lsun arkadaşım kime diye sormayın o kendini biliyo ünlü böyle patlatır hem adamı hem motoru nerede ne zaman dersen tekrar aynı şekilde yine varım

kesin tuni:D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:42 PM ----------

ferhat abi de olabilir ama konusma tarzına bakılacak olursa ferhat abi değil gibi.kim yav

Motosikleti
    Ybr
    kesin tuni:D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:42 PM ----------

ferhat abi de olabilir ama konusma tarzına bakılacak olursa ferhat abi değil gibi.kim yav
    Ben değilim

arkadaşlar hafta sonu yağışlı bilginize ....

ben de değilim
    kim acaba ???
    evet ferhat abi hafta sonu yağışlı bence hiç evden çıkmıyalım. geçende yağmura tutuldum donuma çorabıma kadar ıslandım

Motosikleti
    Ybr
    Alıntı Tundzhay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben de değilim
    kim acaba ???
    evet ferhat abi hafta sonu yağışlı bence hiç evden çıkmıyalım. geçende yağmura tutuldum donuma çorabıma kadar ıslandım

KEDİ'DİR O KEDİ Zeki metin filiminden alıntıdır

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:13 PM ----------

Alıntı BRSCN38 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi en sonki cevabına bittim yaa hala gülüyorum
    Valla ben bişey yapmadım barış

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:13 PM ----------

Alıntı ünlümotor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi sıfır km tek parça boya var

Tuttum bu espiriyi mehmet sana dediğimi yap kurbanı bekle iyi para eder...tek parça boyadan bişeycik olmaz,kaporta sağlam ya sen ona bak

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:16 PM ----------

murat nerelerdesin be!!! murat boyar diyeyimde karışmasın malüm murat çok ıpılıp murat bile var..

600 f e binecektik artık buna bineriz ne yapalım

km kaporta felan iyi de kasaya göre beygiri az be.1 beygirinen nereye gidiyon.arkaya yoshi ağzına da power commander takarsak bir iki beygir arttırırz

Motosikleti
    Ybr
    600 f e binecektik artık buna bineriz ne yapalım

km kaporta felan iyi de kasaya göre beygiri az be.1 beygirinen nereye gidiyon.arkaya yoshi ağzına da power commander takarsak bir iki beygir arttırırz
    İneğe niye hakaret ediyonn yusuf aa!! duymamış olayım,adı üstünde onun adı mister dört nal tam 44 ps gücünde senin hyosaki'de varmı o beygir

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)

Bu Konudaki Etiketler