haklısın tuni.gelirim büyük ihtimal.dua edin kmk doktorunuz komiteye gidiyo son sınav 4 olacaz ins
haklısın tuni.gelirim büyük ihtimal.dua edin kmk doktorunuz komiteye gidiyo son sınav 4 olacaz ins
bu arada yusuf senin dediğin gibi 2009 R1 in fiyatı 27 000 tl değil. 2008 modeli 27 000 tl. 09 modeli 35 tl
http://www.beldeyama.com.tr/www/fiya...to.php?k_id=13
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
yanlıs görmüşüm o zaman.tüh tam da parayı denklestirmiştim...biraz daha bekleriz artık zaten aradaki fark ı da hyoyu satar kapatırım
senin haşat hyo para etmez ki caracal a bile geçiliyo
offf offf.dilinize bi düşmeyek varya.artık sizi susturmanın vaktidir.yarın kapısak olm.nerde istersen
bulgaristanda sıfır gt 650 r hyo 5000 euro. ama şu anda indirimde 4500 euro 250 lik ise 3500 euro
türkiyeyle hemen hemen aynı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:36 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:36 AM ----------
neyse tuni ben yatıyom hadi ii geceler
nasıl yani ya. senin fiyatlardan haberin yok sanırım...
http://www.stkanuni.com.tr/FiyatListesi.aspx
gt650r 16.650 tl. bulgarda fiyatı 9810 tl
gt250r 9.448 tl bulgarda fiyatı 7630 tl
tamam 250 lik te pek fark yok ama 650 lik te nerdeyse iki katı
neyse hadi sana da ii geceler bye
slm yeni katıldım ama şimdilik motor yok bakmaktayım kararsızım fikrinize ihtiyacım var
Ne desem boş en iyisi sen ikisindende vazgeç
çelik nasıl
Sen ne tarZ dusunuyom ve butcen ne kadar?
Günaydınlar Kayseri mtHayırlı kazançlar.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
tabi tabi tabi ne demek
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:51 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:49 AM ----------
tuncay murat ın motora uğraşıyoruz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:52 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:51 AM ----------
yok yaa sana ödetirmiyiz çayı içen tek tek tuvalete gider arkadaşlar yusuf istersen pembe ojede var hani nokta atışı falan istersen
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:54 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:52 AM ----------
ok ben varım nerde ne zaman istersen
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:56 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:54 AM ----------
yeni başlıyorsan dragstar 1100 veya gsxr 1300 suzıkı tavsiye ederim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:02 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:56 AM ----------
günaydın abi saolasın
Yüksek Kalite Üstün Performans
Senin hyo yu elektrikli velespit bili gecer be
günaydın millet
tuni yine formun yerinde bakıyorumda:D
he he
Hep te oyle derler....
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)