ama moralim cok bozuldu aksam aksam yavf
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:52 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:38 AM ----------
iyi geceler kayseri mt.görüşrüz abi
mehmet abi ne oldu macitin işi gittiniz mi görüşmeye adamla?
yusuf sıkma acanını benim de moralim bozuldu. ama bi yandan iyi oldu öğrendiği murat abinin macitinin sorununu. ne kadar erken öğrenirse o kadar iyidi.
neyse arkdaşlar akşamki olay bizi yıldırmasın. durmaksızın yola iki tekerle devam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:27 PM ----------
valla ya içim gidiyo dün 10 ytl e benzin aldım 3 litre bişey geldi ağlayacaktım ya
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
biz senin gibi 30 ytl lik atamıyoz. 10 verirken bile içimiz gidiyor..
ne yapalım ben senin gibi kaymodcu olamadık
tamam abi değiştirdim. yanlışlık olmuş
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:35 PM ----------
bu hafta sonu bi gezi düzenlesek arkadaşlar???
bencede tuncay abi süper olur gezi
bu arada murat abinin başına gelenleri duydum hatta daha demin yanındaydım kendisine çok üzüldüm yawss
Benim motorla uzun yol gidemeyeceğime karar verdim şehiriçi olursa katılabilirim belki
Nasil becerdin yine? Amma da dandikmis seni alette ya zurt pirt kiriliyor :p
gün geçe yatamadım inşallah paramızı geri alırız bu gün öglende mehmet arkamdan geldi kornaya bastı bende bişi diyecektiye firene bastım oda frene bastı ve olanlar oldu ön maşa komple ikiye ayrıldı barışta arkasındaydı onla geçmiş olsun başkana benden bir geçmiş olsun ıpılıpı allahtan yavaşsınız be kardeşim
Allah mustahakını versin murat.olm bi cnbtlk var abdest alın olm ben aldım valla
Geçmiş olsun arkadaşlar aman yavaş dikkatli olmak lazım
Gecmis olsun arkadaslar..
Ipilip bunlar hep senin basin altindan cikiyor
yakışır abime
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:59 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:57 AM ----------
macit gitti artık çıkarması biraz zor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:00 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:59 AM ----------
eyvallah kardeşim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:01 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:00 AM ----------
saol ferhat abi verilmiş sadakamız varmış fotolarını atarım birazdan
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:02 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:01 AM ----------
saol tuncay
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:18 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:02 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:20 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:18 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:23 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:20 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:24 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:23 AM ----------
Nazar değiyor nazar
Yüksek Kalite Üstün Performans
mehmet abi dün akşam misafirler vardı bizde yaa aklıma geldikçe gülüyorum millet soruyor ne oldu oğlum kafayımı yedin diye bişey de diyemiyorsun..
ama gerçekten Allah korudu teker resmen gözümün önünde koptu gitti biz arkasında bakakaldık bu aralar üzerimizde bi uğursuzluk var ama hayırlısı olsun bakalım
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)