Yüksek Kalite Üstün Performans
teşekkür ederim..
ama son olark murat abi üzerinde bi oynama yapsın. o çok iyi photoshop kullanıyor...
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
tuncay abi harika olmuş eline emeğine sağlık
Fatih;
inşallah hayırlısıyla gidip gelirsin,unutma bu vatan borcu mutlaka ödenmesi gereken bir şeydir..selam olsun fatih kardeşime,sevgiler,saygılar,güzel günler hep yanında olsun senin bir an terketmesin.... Ferhat
saol ferhat abi
Yüksek Kalite Üstün Performans
Mehmet aynalar çok güzel oldu yakıştı valla
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:51 PM ----------
KMK sembol logo neyse adı güzel olmuş ama hep soğuk renk kullanmışınız çabuk bıktırır sıcak renklerle daha canlı hale getirebilirseniz daha iyi olur. (Şahsi görüşüm)
fatih sen varmışındır artık ilk geceni geçiriyorsundur askeriyede. ...
şimdiden sana hayırlı teskereler. en kısa zamanda görüşmek dileği ile
allaha emanet ol..
fatih kardeşim hayırlısıyla paşalar gibi yapar gelirsin inşallah.
Sıcak renkler kullanılarak nasıl olur diye bir logoda ben yapmaya çalıştım ama imageshack'a üyelik vaktim olmadığından avatar olarak atıyorum alttaki yazı hariç aynen gözüktüğü gibi.
valla abi güzel olmuştu. sadece rancing yada sadece maşta tarz bi motort olmasın dediler arkdaşlar. ayrımcalık oluyor dediler
en iyisi hepsinden birertene oslun
yada en güzeli bi tane mobilet olsun
yok ben benimkine kötü dedin demedim. sadece senin yaptığında sadece racin var. arkdaşlar ayrımcalık olmasın dediler. yoksa benim yaptığım öncekinde cruiser vardı arkaDAŞLAR sadece cruiser olmasın dediler. senin yaptığın güzel. sadece racin yerine mobilet koysan süper olacak
Logo'da sonradan düzenlemeler yapılabilir bence,takılacak mevzular değil bunlar ..
slm mıllet ben kayserıde oturuorum kayseride 3.5 mılyar cıvarı 0 cross motoru yada guzel bı makına bulabılırmıyım yenı kullanmaya baslıcam motor .. tawsıyelerınz war mı bıde bıldıgınz motor satış bayii war mı
Hoşgeldin........ kalıcı katılımcı olman dileğimle [COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:43 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:41 AM ----------
Yeni başlayacaksan eğer sana şiddetle ybr'tavsiye ederim dikkat!!!klasik bir sözdür bu ama gerçeklik payı fazla
fıayt ucuk olmasında 3.4 cıvarı hmn almayı dusunmuorum ztn sadece onerılen modellere bakacam kafama hangısı yatarsa ayrıca kalıcı olacama emın ola bılırsın cocuklukdan berı war dı motor tutkum bu sıteyı kesfttım ıı oldu :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:53 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:51 AM ----------
ünlü motor nerde adresı tam olarak ??
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)