Vizör de lazım renkli olanlardan...
bencede doğrultalım mehmet abien geç çarşamba olsun çünkü perşembe dükkanda olmam
ÜNLÜ MOTOSİKLET 3S ANA BAYİİ (SATIŞ -SERVİS -SATIŞ SONRASI HİZMET)...''BAJAJ''MONDİAL''KYMCO''FALCON' 0352 320 6791
tatlımı dediniz şöbiyetmi yok!!ben yemem bana dokunuyor
bana dokunmuyor senin payinida bana ver ferhat abi :p
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
ben şöbiyet sevmem 2 kilo yedikten sonra kesiliyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:33 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:32 AM ----------
abi akıllılık edersin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:34 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:33 AM ----------
döğüşmeyin yaa ikinizinkinide ben yerim (yanlış anlaşılmasdın şöbiyetlerinizi)
Yüksek Kalite Üstün Performans
bugün saat 7,30 gibi herkesi ÜNLÜ MOTOR önüne bekliyoruzz!!!mehmet abimiz 3 TEPSİ şöbiyet üstünede İSKENDER de yemek ısmarlayacakmış bekliosssss
ÜNLÜ MOTOSİKLET 3S ANA BAYİİ (SATIŞ -SERVİS -SATIŞ SONRASI HİZMET)...''BAJAJ''MONDİAL''KYMCO''FALCON' 0352 320 6791
mehmet abi ellerine sağlık kesene bereket abi allah kaza bela vermesin tekerin düz bassın allah ne muradın varsa versin bol bol keyifli km ler
Yüksek Kalite Üstün Performans
Arkadaşlar birdahaki tatlı ne zaman!! bu tatlı olayı bende alışkanlık yaptı abi
Kayseri mt grup adı olarak Kayseri METE diye okununca pek iyi değil ama emti diye okununca farklı bir karizması var...
mehmet abi geçmişlerinin canına deysin darısı mangala saygılarımla
mustafa senin motoru alsında o zaman hem mangal hem tatlı yeriz inşallah
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:21 PM ----------
selçukta sırada görünüyor beyler motoru sattı birde alacak
hem mangal hem tatlı ısmarlaması lazım darısı bana ybr yi alam bi gerisi kolay
Kesene bereket mehmet abi insallah en kutu gunumuz boylr olur. Kazasiz belasiz bol km li surusler
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
Teşekkür ederim mehmet....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:21 PM ----------
teşekkür ederim murat en yakın zamanda ybr'ne kavuşman dileğimle,benimkine kardeş lazım..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:22 PM ----------
teşekkür ederim tuncay
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)