selam arkadaşlar nasıl gidiyor bakiim yahu nasıl kayseri'mt bu!!bir toplanıp gezemedik vallahi hiç fosss'sunuz foss
selam arkadaşlar nasıl gidiyor bakiim yahu nasıl kayseri'mt bu!!bir toplanıp gezemedik vallahi hiç fosss'sunuz foss
selam arkadaslar..kayserili değilim ama kayseride yasıyorum.yeni geldim buraya bi race motor almayı düşünüyorum bu yaz.ama burda ne servis bilirim ne de boyle bu işten anlyan insan tanırım..var mı bildiğiniz bu işi adamakıllı yapan bi yer ya da satısını yapan bi yer...??
hyobusa...
cümleten selamlar bende kayseriliyim ama ist te yaşıyorum bende siteyle yeni tanıştım artık hep beraber oluruz ve bu siteye ilk yazım oda buraya nasipmiş
bu ne ya. harbiden kayseriler nerde. hiç ses seda yok :(
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
kargoyla mı gönderiyorsunuz yoksa otobüs şirketleriyle mi?
benim tercihim kullanarak getirmek ama patron musade etmiyor transporterle yolluyoruz kardeşim
peki ne civara patlıyor buraya getirmek? ve 2,el satıyor musnuz?
siteniz falan var mı?
Kayserili Hemşerilierm Slm aleykum Nerdesiniz yAAA Yoksunuz Vallaha Uyutmayın bu bızım kayserı mt formunu
Motor um yOK Ama İnşallah Bi gün olıcakkkkk
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
beyler bende Kayseriliyim ama maalesef bu sene güzel Kayserime gidemeyeceğim
Bütün Kayserili hemşehrilerime selamlarımı gönderiyorum gadalarınızı alırım siziiiinnn
hoşçakalın
Bünyan-b.bürüngüz turandan sonraki köy bizim köy
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
cumleten slm aleykum arkadaslar sıteye bugun uye oldum bende kayserılıyım dogustan motorcuyum ... suankı motorum hyosung gt 250r butun hrkese slmlar kazasız belesız yolculuklar dılerım...
s.a ağalarr nörüyonuz yaw bende kayseriliyim manisada oturuyom Bünyanlıyım bende memleketimin gözünü seweyim walla...
meraba günaydın Kayseri MT. cuma günü şehrinizden geçeceğim. ankaradan pınarbaşı tarafına ggitmek için merkezdenmi geçsem yoksa çevre yolundanmı. tavsiyeniz nedir. bide selamlaşırız diyeniniz olursa tabiki merkezden geçerim.
selam ben murat.talas da oturuyorum.(atayurt) motosiklet.net ile tanışana kadar baska bi forumdaydım. kayseri de motor kullanan, kullanmasa bile meraklısı çok.ancak daha kat edecek cok yolumuz var. bi kere kayseri'nin hava kosulları motor için pek müsait değil yılın 6 ayı kış.şimdiden havalar buz gibi. böyle giderse bayram sonrası motoru garaja cekmeyi bile düşünüyorum. ancak son 2 yıldır kışlar eskisi gibi değil (artık 5.5 ay).biraz daha uzun süre mct' m ile yollardayım.
herkesin bayramını şimdiden kutlarım. ooo sahur vakti gelmiş. herkese kazasız sürüşler.
bayramınızı en içten dileklerimizle kutlarız...antalya mt
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyorum. (ESKİŞEHİR MT)
HIZ VE KIZ HASTASI
bayramınız mübarek olsun arkadaşlar istanbul mt
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)