abin öyle diyosa öyledir. abi ne de olsa
abin öyle diyosa öyledir. abi ne de olsa
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
yani kaçtığını kabul ediosunnn
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:13 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:13 AM ----------
ÜNLÜ MOTOSİKLET 3S ANA BAYİİ (SATIŞ -SERVİS -SATIŞ SONRASI HİZMET)...''BAJAJ''MONDİAL''KYMCO''FALCON' 0352 320 6791
he ya çok pis kaçtım hemde
neyse hatamı anladım şimdi evden çıkıyom geliyom parasını vermeye
gelde alalım senin hesabını sorgunu
ÜNLÜ MOTOSİKLET 3S ANA BAYİİ (SATIŞ -SERVİS -SATIŞ SONRASI HİZMET)...''BAJAJ''MONDİAL''KYMCO''FALCON' 0352 320 6791
Günaydın herkese hayırlı işler bol kazançlar...
bu arada arkadaşlar 27.05 kayseri mt nin kuruluş tarihi bilginiz var demi
Yüksek Kalite Üstün Performans
sanada günaydın ferhat abi gerçi bunları yazarken öğlen oldu ama olsun
başkan bu hafta nereye gidilecek kararlaştırıldımı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:07 PM ----------
cevaben bekliyorum
:cat:ZAMANTI SÜRÜCÜ KURSU
AHMET ERGÜN
bu hafta bence bi yere gitmeyin. çünkü hava araporunda yağmur veriyor. ıslanıp hasta olmayın...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:27 PM ----------
nasıl olmuş arkdaşlar?
tuncay abiii motorcu üşümez motorcu ıslanmaz motorcu acıkmaz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:42 PM ----------
haa bu arada ampülün parası ne olduuuu
motorcu üşümez motorcu ıslanmaz motorcu acıkmaz
motorcu sadece hasta olur yataktan çıkmaz
hay ben o ampülü....
verdim abine parasını....
zaten git gel benzin parası ampülün parasından çok yaktı
ben bilmem ben abimi nii tanımam ampülü kimden aldın sen benden o zman parasını bana ver çık gel hadi bekliom
arkadaş eve yemeğe çağırdı. yemek daha önemli. sonra gelirim yeniden sana parasını vermeye
valla bilmem ben yemeği nii çık gel didim kızlarla aşna fişneye gidion yemek bahanesi uyduruon bana sonra
karıştırma orasını şimdi
valla dirim yengeye çık gel diom sanaaa
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)