cep no:0538 582 18 15 mehmet
cep no:0538 582 18 15 mehmet
Yüksek Kalite Üstün Performans
Kayseriden hiiiçç bayan arkadaş yok mu yafff..
Gamos..
tühh şans..
Gamos..
ne yapacan sen bayan arkadaşı?
burası çöpçatan sitesi değil ki
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
yok efendim yanlış anladınız ben bayanım kayseriden var mı..
motor meraklııs dedim yakında alacağım fikir ediniyorum
Gamos..
he pardon o zaman
bildiğim kadarıyla bayan sürücü pek yok. olan da az zaten. genelde artçı olarak geliyorlar gezilere
evet yok maalesef numuneyim ben
keşke daha fazla olsa alacağım yazın ehliyet işimi hallettikten sonra..
en son motor almayı planlıyorum deneyimim yok bakıyorum araştırıyorum..
Gamos..
Merhaba murat,geçen bizde tuncay ile ilk buluşmamızdan bahsetmiştik,nereden nereye geldik bak!!herşey daha güzel olacak emin ol sadece ilacımız zamandır..
Kayseri'mt'yi yani KMK'kulübümüzü inşallah sadece kayseri'ye değil türkiye'ye duyuracaz
seni ve macit'ini özledik bir an önce aramıza dönmen dileğiyle..selamlar
ehliyet şart zaten. ben ehliyeti almadan motor aldım ama kullanamadım ceza yemekten tırstığım için 1000 ytl ceza var az değil ya. şimdi aldım rahat rahat geziyorum.
tanıdığım bir iki bayan motor süren var onlarda scooter kullanıyor, sana tavsiyem vitesli ve küçük cc li bi motor alman. benim yaptığım gibi
Tamam ilginize teşekkürler..
Gamos..
Arkadaşlar facebook'da KMK yani Kayseri Motosiklet Külübümüze ait bir gurup oluşturdum bu guruba tüm kmk'üyelerini bekliyoruz,böylece daha iyi bir tanıtım yapacağımızı düşünüyorum... ilgili link aşağıdadır...
http://www.facebook.com/s.php?q=kmk+...346&ref=search
Aramızda üye olmayanlar var ise eğer facebook'a ilk önce üye olun...
benim facebook um yok, amele kaynıyor
http://www.youtube.com/watch?v=FqQUxXBKnkY
şunu bi izleyin
tundzhay, kayseri kanuni servisinden memnun musun nasıl??kanuni almayı düşünüyorumda yedek parçada felan sorun oluyormu?
valla motordan memnunum. Gecenlerde arka signal kirildi adamlar 20 ytl fiyat cekti. Bende almadim. Mehmet abinin amcasi sagolsun 1 saat ugrasti bi sekilde yapistirdik oyle hallettik. Su anda on martosorlerden birisinin kecesi patlamis yag sizdiriyor. Haftaya gotururum yaptirmaya. Ama servise degil bildigim ustaya. Kanuni servisinden pek memnun degiller. Tanidik bildik ustaya giturmek motoru mantikli. Hor kullanmazsan motoru pek sorun cikartmaz
izledim çok güzel. Yanlış anlaşılmayayım diye yazıyorum. Kızların motorsiklet kullanmasına karşı değilim hatta Çiftlik kasabasında(Kayseri) motorsikletle kaçan bir kızı jandarmanın bile zor bela yakaladığı hikayesini de duydum ama Kayseri merkezde motorsiklet kullanmak ayrı bir beceri ister...
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)