ama şaka maka bi yana şöbiyet süperdiabimin ellerine sağlık
ama şaka maka bi yana şöbiyet süperdiabimin ellerine sağlık
ÜNLÜ MOTOSİKLET 3S ANA BAYİİ (SATIŞ -SERVİS -SATIŞ SONRASI HİZMET)...''BAJAJ''MONDİAL''KYMCO''FALCON' 0352 320 6791
tabii abi yaa tadı damağımda kaldı
bu arada tuncay abi fotoğrafları hala neden atmadı
tuncay abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ÜNLÜ MOTOSİKLET 3S ANA BAYİİ (SATIŞ -SERVİS -SATIŞ SONRASI HİZMET)...''BAJAJ''MONDİAL''KYMCO''FALCON' 0352 320 6791
sagol kanka menü güzeldi darısı düğününe
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:54 PM ----------
tuncay kardeş resimler nerede kaldı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:55 PM ----------
arkadaşlar birde kozaklıya cumartesi gitsek pazar akşamı geri dönsek bir hafta sonu ayarlıyalım nasıl olur
afiyet olsunmurat abi benden önce senin askerlik var
paşa kolay inşallah alışkınız biz baba evinden 15 yaşından belli uzaktık arasıra ugrarız amasyaya hatta yarin sabah karadeniz gezimiz var sen istersen şimdiden git
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:50 PM ----------
hadi tuncayım nerelerde kaldın
tuncay abi nerde kaldın yhaaaa
Fatih sen şöbiyeti filan bırak artık yürüyüş kararı sayılacak sağ sol alıştırmaları yap
çatladınız deme
ya arkdaşlar kusura bakmayın akşam bizime vde net yoktu o yüzden atamadım. sabah ta erkende arkdaşlara sözm vardı pikniğe gittik.
valla ne deseniz haklısınız...
bu arada akşam süperdi hepinize çok teşekkür ederim.
kesenize bereket.
en kötü günümüz böyle olsun...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:16 PM ----------
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
tuncayım sagol be paşa sende olmasan naparız biz kendine iyi bak oradaki arkadaşlarımada selam olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:33 PM ----------
ya arkadaşlar facebook ta bir grup oluştursak ne dersiniz
arkadaşlar katılan arkadaşlarıma abilerime teşekkür ediyorum hepinizin yüreğine sağlık
biz teşekkür ederiz fatih..
şimdiden hayırlı teskereler
teşekkürler tuncay abi senide yorduk ama
fatih'cim hayırlı teskereler diliyorum sana
harbiden harika bi akşamdı emeği geçen herkese canı yürekten teşekkürü bir borç bilirim
fatih abime de hayırlı teskereler diliyorum
hayırlı teskereler fatih abi..
Fotoğraflar çok güzel olmuş gelemedim ama gelmiş gibi oldum... Hayırlı Uğurlu Tez elden tezkereler Fatih kardeşim... mekan Beşteperler miydi ?
hayırlı teskereler fatih.darısı basına inşallah hayırlısıyla yapıp gelirsin bak benimki bitti bile inş. hafta sonu orada olurum atarsa çarşı......
tuncay ve ferhat ilk buluşmayı bi gözönüne getirin şimdi motorları sıra sıra görünce burada yerimde duramıyorum.bide benim ejderin sesini özledim yav.
abi seni terminalden biz alcaz saat ve tarihi bildirirsen senin ejderi ve bizim demir atlarla cebime ararsan saat ve tarih için
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:08 PM ----------
ewet abi beş tepeler ve talas şahin tepesi
Yüksek Kalite Üstün Performans
o0oo murat abi özledik seni. ne zaman geliyorsun? seni karşılamaya gelelim
evet hatırlıyorum sadece 2 tane motor vardı şimdi ise onlarca var. eminim yaza çok daha fazla motorla geziler düzenleriz..
kapımız herkese açık
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)