sıcak karşılama için herkese teşekkürler. ybr istemiyorum dostum kalıplı çinçon yok mu elinde? Kanuni istiyorum ben.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
kanuni yedek parçada 1 numara denir hep. yerini öğrendim uğrarım dostum.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
fatih abi atv alacam da hangi modelleri tavsiye edersin bana kanuni 300 uygun gibi geldi sen ne düşünürsün??
paran çoksa gel sana sym vereyimde gözün atv görsün
ÜNLÜ MOTOSİKLET 3S ANA BAYİİ (SATIŞ -SERVİS -SATIŞ SONRASI HİZMET)...''BAJAJ''MONDİAL''KYMCO''FALCON' 0352 320 6791
sagolasın tuncayım
Arkadaşlar gezi için ne planlıyoruz Kapadokya tarafı uyar mı orada da çok iki tekerli araç kullanılıyor bildiğim kadarıyla bir de atların üstünde turistler gördüm son gittiğimde
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
ÜNLÜ MOTOSİKLET 3S ANA BAYİİ (SATIŞ -SERVİS -SATIŞ SONRASI HİZMET)...''BAJAJ''MONDİAL''KYMCO''FALCON' 0352 320 6791
abi istersen seni terminalden biz alalım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:56 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:55 AM ----------
biliyorum barış fırsat bulursan mutlaka gel ama
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:59 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:56 AM ----------
hoş geldiniz kayseriye bu gün akşam (pazartesi 18 mayıs) saat 20:00 da gelirseniz bekleriz ismim mehmet kmk (kayseri motosiklet kulubü ) başkanıyım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:00 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:59 AM ----------
kanuni bayii si arkadaşımızdır gelirseniz yönlendiririz sizi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:00 AM ----------
arkadaşlar bu akşam benden size birde mangal
Yüksek Kalite Üstün Performans
umarım fiyatları uçuk değildir.
dün hisarcığa gittim bi iş için. orda atv leri gördüm bi sürü tek sıra olmuşlar gidiyorlardı. 30 ytl e liralanıyormuş atv ler. yabi belli bi güzergahta dağ tepe çayır geliliyormuş ortalama 2 saat sürüyormuş..
onu da deneye biliriz bi gün...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:47 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:47 AM ----------
mehmet abi senin de tanımadığın adam yok..
boşuna başkan olmadın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:50 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:47 AM ----------
sanırım endürlükte de var. 2 gün önce önünden geçtim.
http://www.kayserikent.com/site/page.asp?dsy_id=22642
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)