motorumu sattım :( fazla motoru olan varmıı
ferhat abi seni 10 mayıs pazardan önce bi dükkana bekliyorum abi
Yüksek Kalite Üstün Performans
mehmet,,,gideceğimiz yeri değiştirelim...senin ilk söylemiş olduğun yere gidelim...havalar biraz daha ısınsın,baraj sefasını sonra yaparız
hayırlısı olsun sen bi tane daha alırsın yakında ben bu hafta sonu gireceğim için direksiyon sınavına ehiliyetim olmayacak malesef. sen benim motoru alırsın. artık ikimiz tın tın gideriz. olmaz mı?
bu arada geziy nereye gidilecek arkadaşlar?
baraj olmasın ya daha havalar soğuk. gittiğimizin bi tadı çıkmaz. daha sonra gideriz baraja olmaz mı?
1 mayısta okuldan arkdaşlar yahyalıya gitmişler küçük şelalere. otobüsle gitmşler 70 kişi ama otobüs ücreti kola felan balık yemişler herşey 12 liraymış kişi başı. birbuçuk sat felan sürmüş yol. isterseniz oraya gidebiliriz. balık yedikleri yerin telefonunu alabilirim. ücreti felan konuşuruz
ne dersiniz?
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
söylediğine baktım mehmet develi uyar abi bana
ben yinede küçük şelalere gidelim derim. ama develiye cıvıklı yemeye de hayır demem
bende hiç cıvıklı yememiştim iyi olur
http://kayseri.meb.gov.tr/haberdetay...m=533&katid=46
bu arada bu adreste direksiyon sınav tarihleri var. ve benim kayıtlı olduğum sürücü kursu kocasinanda olduğu için pazar günü sınav olacam. umarım sabah olurda öğleden sonra geç kalmam...
mehmet abi sizin kurs ta kocasina bağlı olduğu için pazar günü olcak sanırım. senin iş makinesi sınavı da mı pazar olacak?
Selam Arkadaşlar
Ben Ünal,
Mehmet ve Ferhatla tanışyoruz. Ferhatın benim için titizlikle baktığı YBR nin yeni sahibi
Arkadaşlar formu biraz okudum maşallah her hafta bi yerlere gidiyorsunuz. Maalesef pazarları dersim oluyor bir kaç hafta daha müsait olmayacağım ama beni de aranıza alırsanız gezilerinize katılmak isterim.
Saygılar , kazasız günler...
ooo ünal hacam hoş geldinizne demek istediğiniz zaman gelebilirsiniz
pazar sabahı tuncay 8 tanede direksiyon adayım var
tamam ferhat abi pazar günü herkes saat 14:00 da ünlü motor önüne abi
arkadaşlar yol planı olarak gidişte patika bir yol var isterseniz oradan gidebiliriz
Teşekkür ederim arkadaşlar...
[B][COLOR="Red"]DİLDE FİKİRDE İŞTE BİRLİK[/COLOR][/B]
ünal hocam hoşgeldin sen benden daha iyi bakıyorsundur ybr'ye eminim...aman hocam pasta cilasını eksik etme...15'günde bir uygula kafa granajının parçaları bende bir ara veririm sana gezilere senide bekliyoruz...selamlar
Selam Ferhat,tsk ederim, evet ben de gezilerinize katılmak istiyorum , bu sıralar dersim oluyor haftasonları ama zaten okulların kapanmasına pek fazla kalmadı, valla senin kadar bakıyorum desem yalan olur, pasta falan yapamadım rahatsızdım yeni iyilestim 45 gun kadar okula da gidemedim zaten. Dedigin gibi bi ara görüselim hem bakım hakkında senden taktik alırım hem de kafa granajını alırım ...
kısa zamanda görüsmek dileğiyle ...
[B][COLOR="Red"]DİLDE FİKİRDE İŞTE BİRLİK[/COLOR][/B]
geçmiş olsun hocam allah tekrarlatmasın...tamam bir ara görüştüğümüzde taktik veririm sana eee!! az değil üç sene ybr kullandım seneye bir tane ybr alacam hocam kesin onun gibi yoldaş bulunmaz....selamlar
bakalım barış teker nereye dönerse
mehmet abi benim sınavım saat 9 daymış sabah.. ama saat 8 de sabah üniversitede 2 dakikalık işim var. haberin olsun ;)
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)