Bütün Kayseri Mt Sürücüleri 10 Mayıs Pazar Günü Gelirken Herkes Türkiyenin Göz Bebeği 10 Neferimiz (şehidimiz) Için Türk Bayraklarını Yanına Alsın
Bütün Kayseri Mt Sürücüleri 10 Mayıs Pazar Günü Gelirken Herkes Türkiyenin Göz Bebeği 10 Neferimiz (şehidimiz) Için Türk Bayraklarını Yanına Alsın
Yüksek Kalite Üstün Performans
ben geliom
ÜNLÜ MOTOSİKLET 3S ANA BAYİİ (SATIŞ -SERVİS -SATIŞ SONRASI HİZMET)...''BAJAJ''MONDİAL''KYMCO''FALCON' 0352 320 6791
işte ünlü motorun yeni gözdesi
ferhat,tuncay.selçuk,as murat,mct murat,brscn nirdesiniz yahuuuuuu
ÜNLÜ MOTOSİKLET 3S ANA BAYİİ (SATIŞ -SERVİS -SATIŞ SONRASI HİZMET)...''BAJAJ''MONDİAL''KYMCO''FALCON' 0352 320 6791
ferhat abi bu arada çok güzel 2 tekere kalkıyor
http://www.izlesene.com/video/arabal...c-teker/893401
arkadaşlar bu video yu özellikle buraya koydum belki yaptığım şey yanlış olabilir ama biz yinede mesajımızı gönderelim
vay beee deli olmuş mehmet abi süper teker yapmışsın eline sağlık
kanka orda olacaz bu hafta ben boru döşücem haftaya geliriz bire ıpılıp
selam arkadaşlar. nasılsınız. allah kısmet ederse 10 mayısta bende geliyorum... birkaç gündür yoktum forumda. malum izmire gittim gezmekten internete giremedim şu anda otobüsteyim ankaraya gidiyorum. elin gavuru yapıyor be otobüste internet var
ankaradan istediğiniz bişey var mı?
hepinize selamler. pazar günü görüşürüz....
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
kafanı kırarım amuk kraliçesi
kanka aslında bizim damlama sulama işi haftıyaydı ama ben bu hafta bitireyim dedim 10 mayıs bomba olacak inşallah görüşürüz çok uzakya aramız 5 dükkan hehe
gelde muzlu süt ısmarla kanka geçmişlerine savalım
la kanka nerelere gidilecek gezide bellimi
Merhabalar. Yaz geldi uni yakında tatil olacak bu sırada da motorsiklete başlamayı düşünüyorum. Ehliyet aldıktan sonra da bir CBR 125R almak istiyorum. Acaba Kayseri'de SS sınıfında eğitim veren yer var mı? Gerçi İst ve Ankara da Honda, BMW gibi ileri derece kursları varda, burada da ona yakın birşeyler var mı?
mehmet bey sarı civciv harika olmuş
mehmet kardaş bir organize yapsanda şöyle bir gezi yapsak
:cat:ZAMANTI SÜRÜCÜ KURSU
AHMET ERGÜN
umarım hafta sonu yağmurlu olmaz. hava durumunda cuma gününe kadar gösteriyor ve full yağmurlu.
abi dediğim gibi bi aksilik olmazsa 11 mayıs pazartesi para elimde olacak gelirim o zaman almaya kaskı. teşekkür ederim..
deli olcam ya bu gün açıklanacak tı ehliyet sonuçları hala açıklanmadı sabahtan beri bi heyecanla bekliyorum....
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
tamam mehmet bir ara uğrarım
tuncay ehliyeti al sende artık aaaaa!!!1 sene oldu bee
selam arkadaşlar.pazara inşallah bende gelecem...
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)