mehmet abi büyük konuştun bak şimdi
Allah izin verirse orada olacağım abi
mehmet abi büyük konuştun bak şimdi
Allah izin verirse orada olacağım abi
arkadaşlar buluşma saati 14:00 buluşma noktası ünlü motor gidilecek güzergah teker nerye dönerse
Yüksek Kalite Üstün Performans
tamam mehmet abi orda olacağız
tmmdır 2 de ünlü motor önünde olacağım
bu da tam senet gibi oldu bi imza eksik
10'mayıs'ta oradayım mehmet''barışcan sende hazırlan'o'tarihe yusuf duydun'mu sende cevap yaz buraya..tuni o tarihe ehliyetini alıyormuydun sen,allah seni bildiği gibi etsin emi!!bir ehliyeti alamadın tühhh ireziiil seni murat askerde zaten duysa çok kızar,geriye bizim m.s nickli üyemiz kalıyor o'na'da ben duyururum zatii hadi bakalım gadanızı alırım sizin ben çıktım bir hafta kadar yokum benden bu kadar..yarına yolculuk byy
ben herzaman hazırım ferhat abi
inşallah güzel bir organizasyon olacak
benim sınav sonucu 4 mayısta açıklanacak 70 ve üzeri aldımsa büyük ihtimalle mayıs 9 da direksiyon sınavına girecem yada mayıs 10 da artık ne zaman olur bilmem. yani siz buluşacağınız zaman benim ehliyetim olmuyacak. toplantıya gelirim ama malesef geziye gelemem ehliyetsizim işte tüh benim sıfatıma
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
motrm yok ama bnde gelmek ısterım bu arada mehmet abi bana ehliyet alırken yardım edebilecegini söylemıstın bı ara yanına ugrasam konusabılırmıyız kursa baslıcam hangı kursa gıdeyım fıyatlar vs...
sevgili kayseri'mt herkese merhaba önce..galiba gezi açılış gibi birşey yapacaksınız..inşallah 10'mayısta yanınıza gelmeye çalışırım hatta iki sevgiğim abim var nevşehirde gelebilrsem onlarıda getiririm.. öyle bir işim var kii boş zamanım hiç yok sayılır pazar günleri çok ters..ama gelmeye çalışırız..ünlümotor,,kardeşim bana açık adresini yazarmısın..sevgiyle kalın
arkadaşlar bundan sonra kaymod'la ilgili gezi yazıları,vb şeyler geldiğinde siteye kesinlikle cevap yazmayın!!! ben protesto ediyorum onları...sizde yazmayın...
yalnız_adam :abi bu güzel organizasyonda sizi de aramızda görmek isteriz
inşallah 10 mayısta aramızda olursunuz
resimlerinizi merakla bekliyorm..sizin adınıza en iyisi ne ise o hayırlısı olsun selam tüm hemşerilerime .. yazın geldiğimde mutlak sizlerle tanışmak isterim..
ne zaman istersen gele bilirsin orkun
abi adresim osman kavuncu cad çanakcıoğlu iş mrk no :1-b düven önü beğendik arkası bu arada mesaj alınmıştır abi
cey cey seni en çok ben merak ediyorum geldiğinde mutlaka bekliyorum çay içmeye
arkadaşlar lütfen ortamı germeyelim yalnız adam geziye mutlaka seni ve ordaki kayseri mt cileri bekliyorum abi kendine iyi bak hoşcakal abi
arkadaşlar relaxxx
hayat 10.000devirde başlar kesici ile sona erer....
kayseri mt uyumayınnnnn
ÜNLÜ MOTOSİKLET 3S ANA BAYİİ (SATIŞ -SERVİS -SATIŞ SONRASI HİZMET)...''BAJAJ''MONDİAL''KYMCO''FALCON' 0352 320 6791
hakan kardeş unutmadan gelmek istersen katılabilirsin bize sende..sizin grup biraz yaşlı sıkmasın seni seninle tanışmak isterim 10 mayıs ta hem beni bu kadar yanlış anlamamış olursun BUNU BÜTÜN İYİ NİYETİMLE SÖYLÜYORUM ....... GELENE KAPIMIZ AÇIK
tamam arkadaşlar inşallah orda olacam...
10 mayıs pazara geliyor mutlaka bizimde olur gezimiz beraber gezelim isterseniz
loooo kayseri mt nin has adamları nirdesinissss
ÜNLÜ MOTOSİKLET 3S ANA BAYİİ (SATIŞ -SERVİS -SATIŞ SONRASI HİZMET)...''BAJAJ''MONDİAL''KYMCO''FALCON' 0352 320 6791
kanka gelmemi ıpılıp mehmesim dınkırıgıda alırız bizim ekip full orda inşallah o iş tamam sen git yat amuh
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)