gençler pazar günü gezi varmı varsa haberim olsun
hoşbulduk ferhat abi iyi dileklerin için teşekkür ederim
s.@ kaysri m.t. ferhat abi eldivenler geliyor az kaldı korkmasabret ascıkk
barışcan sende hg bu arada
ÜNLÜ MOTOSİKLET 3S ANA BAYİİ (SATIŞ -SERVİS -SATIŞ SONRASI HİZMET)...''BAJAJ''MONDİAL''KYMCO''FALCON' 0352 320 6791
fatih_ogar :hoşbulduk teşekkürler
Arkadaşlar 16-17 Mayıs 2009 da Ankara- Mühye köyünde motokros yarışları var, fırsatını bulursanız gelin derim.
Artık motorla mı olur arabayla mı olur, orasına siz karar verin
Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.
ohh ohh keyfe bak be.. gene mangal yapmışlar bizde burda makarna yemeye devam edelim..
evet mehmet abi al artık şu foto makinesini ya olmaz böyle
iyi eğlenmişiniz yine bensiz.. tadını çıkartın bakalım
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
ferhat abi bugün siparişini verdim eldivenlerinin arkadaşlar kask düşünen varsa yeni kasklarım gelio kafaları yersinizfiyatlar çok uygun
ÜNLÜ MOTOSİKLET 3S ANA BAYİİ (SATIŞ -SERVİS -SATIŞ SONRASI HİZMET)...''BAJAJ''MONDİAL''KYMCO''FALCON' 0352 320 6791
ben kask siparişi verdim. unutma mehmet abi XS varsa ondan olsun. yoksa artık S bedene kalıyoruz öncelik XS
tuncay senin kaskın siparişi verildi xs yokmuş s istedim
ferhat abi ellamm derken
bu arada ferhat abi ve barış can pazar günkü güzel ziyaretiniz için tşklr
Yüksek Kalite Üstün Performans
Şükür fatih,,bende eldivenlerime ne zaman kavuşacam diye yanıp tutuşuyodum hayır o'değil kara sevdaya çevirecekti beni az daha gelmeseydi nazi kaskımı unutmayın,ben o'kaskla kayseride sivas caddesinde hava atacam
bildiğin ellam işte mehmet,kayserili olduğumuz azcııkkk belli olsun
Birşey değil mehmet,böyle buluşmalar,ziyaretler olmazsa olmaz hem barışcan'la'da tanışmış olduk,ben barış diyorum ona umarım kızmaz..
tuncay uzun zaman oldu görüşmeyeli bende sende gelince görüşelim..hatta bir buluşma gerçekleştirekim toplantı gibi..ne dersiniz??
ne demek mehmet abi seninle tanıştığım için çok mutluyum gerçekten güzel muhabbet etttik iyi oldu
ayıpsın fethat abi aramızda bi can ın lafı mı olur
toplantı süper olur ferhat abi en kısa zamanda bi buluşma yapalım
bende tanıştığıma memnun oldum barış hoş sohbetin için bende teşekkür ederim
evet güzel olur toplantı gibi bişey düzenlersek. hem yazın yapacaklarımız konusunda da konuşmuş olurtuz bi plan çerçeve içinde.
ben bu akşam kısmetse gidiyorum izmire. ordan da ankaraya geçecem. mayısın 4 ünde kayseride olcam ama mayısın 6 sında müsait olurum en erken. gelir gelmez haletmem gereken bikarç iş var da o yüzden.
mayısın 4 ünde ehliyet sınav sonuçları açıklanacak bi aksilik olmazsa 9 mayısta direksiyon sınavına girecem
izmirden ankaradan bi iseğiniz var mı arkdaşlar?
abi sağ salim gel yeter ne isteyecez
[QUOTE=Tundzhay;1542358]evet güzel olur toplantı gibi bişey düzenlersek. hem yazın yapacaklarımız konusunda da konuşmuş olurtuz bi plan çerçeve içinde.
ben bu akşam kısmetse gidiyorum izmire. ordan da ankaraya geçecem. mayısın 4 ünde kayseride olcam ama mayısın 6 sında müsait olurum en erken. gelir gelmez haletmem gereken bikarç iş var da o yüzden.
mayısın 4 ünde ehliyet sınav sonuçları açıklanacak bi aksilik olmazsa 9 mayısta direksiyon sınavına girecem
izmirden ankaradan bi iseğiniz var mı benim içinde gez izmirde tuncay hatta seferihisara gidersen benim için orada bir çay iç hayırlı yolculuklar
seferhisara gitmem herhalde. o kadar zamanım yok. ama senin için kordon boyunda bi çay içecem
arkadaşlar duyanlar duymayanlara duyursunlar 10 mayıs pazar günü hiç kimsenin bir bahanesi olmasın her kes motoruna atlayıp gelsin ilk toplantımızı gerçekleştirelim not:bahane kabul etmiyoruz...
bu arada bu toplantıya gelmeyeni kayseri mt üyesi olarak kabul etmiyorum
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)