OOOOOOO mehmet olmadı şimdi bizden habersiz,yaww insan bir haber verir gelmesekte.hani hepimiz birimiz,birimiz hepimiz içindik ,oldumu doğru söyledim umarım mangal keyfi haa!! eyvallah!! tuncay biryere not al bunu
OOOOOOO mehmet olmadı şimdi bizden habersiz,yaww insan bir haber verir gelmesekte.hani hepimiz birimiz,birimiz hepimiz içindik ,oldumu doğru söyledim umarım mangal keyfi haa!! eyvallah!! tuncay biryere not al bunu
ohh ohh gezin bakalımhayat size güzel...
bu arada bu pazar toplanacaz mı şu isim işini halletmek için?
hiç ses seda yok
bu arada mehmet foto makinesi mi aldın?
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
sadece 33 başka yok. kayseri mt ismi yeterli bence çünkü tüm türkiye deki mt cilerin(motosiklet.net) şehir gruplarının ismi aynı formatta. adana mt,bursa mt eskişehir mt veya enduro mt gibi bu sayede bi yakınlaşma oluyor ve birbirlerini tanıyorlar.burada cok bursa mt den arkadaşlar gördüm.
tshirt ü ben buradan bastırıp gelicem haberiniz ola (JANDARMA MT)
nerede bu kayseri mt alooo uyuyormu herkes
Yüksek Kalite Üstün Performans
burdayiz siz nerdesiniz???
nerdesiniz be?
hava yağışlı ya o yüzden milletin morelleri bozuk
sanırım dediğin gibi dün akşam çok güzel yağmur vardı
günaydın memet. az sonra çıkacam evden. meydanda işim var. bi senin yanına da uğrayacam bi selam vermeye müsait misin?
merhaba Kayseri mt artık bende burdayım
Adım Barışcan 18 yaşındayım ve talasda oturuyorum.Şu anda bi motosikletim yok ama inş. ünv sınavını kazanırsam alıcam.Aranıza Ferhat abi sayesinde geldim.umarım burada güzel vakit geçiririz
Kardeşim ünlü Motor Aktiviteleriniz çok Güzel örnek Alınması Gerekir.
:cat:ZAMANTI SÜRÜCÜ KURSU
AHMET ERGÜN
Selam olsun kayseri'mt'ye
arkadaşlar maşşallahınız var geziler,buluşmalar,etkinlikler süper,süper,süper,devam aynen böyle.. bende katılırdım ama işim icabı kayseride değilim..hepinize sevgiler...
hosgeldin aramiza bariscan, umarm uni sinavi kazanirsin. Bende anayurtta oturuyorum komsu sayiliriz. Burda kalici olmak dilegi ile, ferhat abiye selamlar.
selam yalniz adam, uzun zamandir goremiyoruz sizi biralarda, daha sik girseniz foruma daha guzel ve aktiv oluruz. gorusmek uzere hoscakal...
aleyküm selam yalnız adam teşekkürler güzel yorumların için
hoş geldin barışcan aramıza mehmet
çok teşekkür ederim ahmet abi saol
bütün kayseri mt üyeleri herkes motorunu hazırlasın tuncay ın izmir dönüşü bütün kayseri mt üyeleri toplanıp şehir turu atalım kayseri mt yi kayseriye tanıtalım
Arkadaşlar nasıl da havalar ısınıyor şöyle toplansak ta bi paintball yapsak kayseride.
eğlencei olur aslında ne dersiniz?
http://www.facebook.com/group.php?gid=19799778935
ayrıntılı bilgi burda var
valla bana uyar hemde çok güzel tarih belirleyelim bana ok.
Tundzhay :Hoşbulduk abi iyi dileklerin için teşekkürler
ünlümotor :Hoşbulduk abi
hoşgeldin barış'cım en kısa zamanda gönlündeki motosikletine kavuşman dileğimle
mehmet'fatih'i de burada görmek istiyoruz,nerede bu fatih,fatih buraya yumruk havaya fatih'öyle uzaktan izlemekle olmaz,katılımcı ol biraz.(bizim eldivenlerde bağdat'tan geliyor anladım ben) .çılgın yamaha'cı seni ben bir kaç gün aranızda olamayacam gelene kadar hepinize saygılar sevgiler güneşli günler yanınızda olsun kara bulutlar arkanızdan gelsin hadi bakalım kalın sağlıcakla..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)