Arkadaşlar bildiğiniz uygun fiyata 2005 ve üzeri model 600 cc lik racing motor var mı satılık? arkadaşlar soruyorlar da...bir hafta içinde alacaklar bi tane, araştırma içindeler..
kayseride bir iki tane bulmuşlar.
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
bi ara denk gelmişti bana konya'da 16-17 trink paraya 2007 model 1000-1500 km de zx 6 r vardı.bi soruum bakalm
dün akşamdan bazı kareler
bu arada ferhat abi sen konuyu biliyosun dün akşam bir motorcu kafesi ayarladık anlaşa bilirsek tabi
bu arada davet edilmeyiz davet ederiz adam olanın yanına adam gibi varırız adam olmayanla işimiz olmaz kim üstüne alınırsa alınsın tesadüf eseri çay içmeye girdiğim bir yerde kimse tarafından küçümsenmem
küçümserim laf gideceği yeri her zaman bulur o kişide bu lafı gelir alır
Yüksek Kalite Üstün Performans
ohh sivas caddesinede çekmişiniz mobiletleri ;) hayat size güzel be. hele şu ehliyeti bi alayım
hayrola mehmet ebi seni üzen mi var? söyle gidip kulaklarını çekelim
mehmet çok güzel bir buluşma gerçekleştirmişsiniz daha iyileride olacak inşallah,ve sözlerine bire bir katılıyorum
Motorculuk efendi işidir artist işi değil ve bizde efendi,artist olmayan insanlardanız ,laf koymaya çalışanları biliyorum,hiç sorun değil onlar kendilerini küçük duruma düşürürler,cevap bile vermeyiz,biz bizede yeteriz bizde ayrımcılık asla olmaz,mobiletçilerle bile gezeriz şiir gibi oldu be kardeşim mehmet bir gün buluşalım grup halinde ve isim düşünelim abi bu böyle olmaz
bi de tişört bastıralım tam olsun
tamam ferhat abi ben bir gün belirleyip buraya tarih atarım benim için mobiletcide bir hayabusacıda sonuçta maksat motor sürmek onun zevkini almak
saol tuncay bizi kimse üzemez akşam gruba bi laf uzatıldı bendende karşılığını aldı kayseri mt yi kimse üzemez
mehmet abi yazı böyle tanıdığımız bütün motorcuları çağıralım, katılımcıların çok olduğu bi gezi yapalım ne dersin?
ama uzun zaman önceden tarihi ve güzergahı belirliyelim ki herkes işini ona göre ayarlasın??
kim ne dedi merak ettim şimdi ya? söylermisin?
kimin ne olduğunu bilelim de ona göre davranalım..
boş ver be tuncay
bütün kayseri mt üyeleri kendi grubumuza bir isim düşünüyoruz düşencesi olan lütfen buraya not düşsün
tuncay oradamısın
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)