havalar ısınsa da sen de şu makineni getir de bi görelim. o zaman bakarız benim şu ampule..
birde daha yağı değişmesi gerekiyor...
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
heey millet nerdesiniz be yaşıyor musunuz?
hepsi harika
bisikletlerde ayrı bi güzelmiş, aslında her mt'ciye bide bisiklet lazım. . .
fotolar için çok teşekkür ederiz. güzel bi gezi oljuş keşke para olsa da bizde gelebilseydik.
bidahaki severe kısmetse..
evet ferhat abi hoş bir bisiklet onun gibi ne hoş bisikletler vardı
Yüksek Kalite Üstün Performans
fuardaki fiyatlar normale göre nasıl dı uygun muydu?
Ne olacak arkadaşlar bu havaların sonu!!üff patladım valla,motora binemez olduk,havalar iyi olsada şöyle bir gaz açsak
merat etme ferhat abi bu gün yarın yağışlı. sonra havalar aniden ısınacak bi sonraki hafta. yüksek basınç alanı yüzünden sis görüle bilir sadece. ama yağış olmaz. hava sıcıaklığı da 10 derece kadar artar...
size iyi eğlenceler motor var ehliyet var tabi
biz burda oturalım ehliyetsiz
işte yamaha bu yaa
ya fotoları koyamıyorum
Yüksek Kalite Üstün Performans
bu ne be kardeşim havalara bak kar,yağmur göre göre bir şekil olduk oysaki ben ilkbahar esintisiyle,esmek istiyordum bu ay!!(rüzgar gibi)şiir gibi oldu
bencede tuncay ama senin bilmediğin bir şey var zaten ben şairim gizli şair havalar ısınsa bile mayıs gelmeden motora binmem ben
mehmet'r6'güzel makine ama biliyorsun race tip motosikletler benim tarzım değil bak onun yerine dragstar 1100'veya varadero 1000'gibi motosiklet olsaydı doya doya seyrederdim emin ol'hatta resimlere bakarak bir keyif kahvesi içip,üzerine keyif siğarası bilene yakardım hangi para babası aldı bu motoru merak ettim şimdi mehmet cevabımı bekliyorum senden birde unutmadan şu çenesi açılır gdr'lerin fiyatları ne alemde düşüş varmı varsa bana haber et..
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)